Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Μόνο Εδώ : Η χθεσινή εικόνα που όντως θύμισε "Απλά Ελληνικά " ... Και η είσοδος ενός νέου προσώπου στο όλο παιχνίδι !


Αφήσαμε να κυλήσουν οι μέρες , να ξεφύγουμε από το grand opening , να μπουν τα πράγματα σε μια ροή καθημερινότητας .... προκειμένου να κρίνουμε !

Μέσα από το συγκεκριμένο blog ποτέ δεν παίρνουμε θέση σε κάποιο συμβάν ή περιστατικό εάν πρώτα δεν δουν τα ίδια μας τα μάτια , αποφεύγοντας τα κολλητηλίκια και τις κλίκες που αρμόζουν στη νύχτα . Στο ίδιο μοτίβο κινηθήκαμε και στην περίπτωση ενός νεοεισερχόμενου club στη νυχτερινή πιάτσα της Πάτρας , με την χθεσινή εικόνα του "Απλά Ελληνικά " να αφήνει τους πάντες ευχαριστημένους . Φυσικά , για την πολυμετοχική διεύθυνση του καταστήματος σας γράφουμε , που - αν και ημέρα Πέμπτη - αντίκρισαν το πρώην Cocos club να είναι ασφυκτικά γεμάτο , σε μια εξέλιξη άκρως ενθαρρυντική για τα σημερινά δεδομένα που όλοι μας βιώνουμε .

Η ομάδα που πλαισιώνει το "Απλά Ελληνικά Πάτρας" αυξήθηκε κατά ένα μέλος , με την παρουσία του πολύπειρου στα δρώμενα της νύχτας , Φίλιππου Αρβανίτη , να μην περνάει έτσι στο "ντούκου" . Άλλωστε , ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα άτομο άκρως αγαπητό και συμπαθητικό , έχοντας δημιουργήσει το δικό του ρεύμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου