Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δυναμικό "come - back" για την Ελπίδα Αδαμίδου - To καλλιτεχνικό "deal" με άρωμα Πάτρας - Αθήνας που θα πολυσυζητηθεί !


Τελικά ... που την χάνεις που την βρίσκεις την Ελπίδα Αδαμίδου , πάντοτε "δίνει τροφή" στα τοπικά ΜΜΕ της Πάτρας για να ασχοληθούν μαζί της !


Φυσικά , όχι μέσω της προσωπικής της ζωής , αλλά αποκλειστικά μέσω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων . Πρόκειται για μια τραγουδίστρια που πέρσι για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πέρασε από την νυχτερινή ζωή της πόλης μας , αλλά αγαπήθηκε όσο καμία άλλη προγενέστερη συνάδελφος της . Μάλιστα , όλο το καλοκαίρι συνόδευε Πατρινούς τραγουδιστές σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις , σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία !

Και εκεί που όλοι μας πιστεύαμε πως από δω και πέρα θα εγκατασταθεί μόνιμα καλλιτεχνικά στην Αθήνα , όμως ... η Ελπίδα Αδαμίδου για ακόμη μια φορά μας ... "φόρεσε τα γυαλιά" ! Μόλις 1.5 ώρα μακριά , τόσο από την πρωτεύουσα , όσο και την Πάτρα , έκλεισε "deal" συνεργασίας στην παραλιακή ζώνη του Ξυλόκαστρου . Οι πρόβες των τελευταίων ημερών συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό , μιας και η  επίσημη πρεμιέρα αυτής Παρασκευής , 17 Οκτωβρίου , δεν αργεί και πάρα πολύ για να φτάσει . Η αρχή αναμένεται να γίνει στο Mare cafe bar restaurant , όπου θα απολαύσετε το καφεδάκι και το φαγητό σας , ενώ η συνέχεια έπεται στο Mare Live , με τα καθαρόαιμα μπουζούκια να αναλαμβάνουν τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης . 

Το πρώτο όνομα της μαρκίζας αναμένεται να είναι ποια άλλη εκτός από την Ελπίδα Αδαμίδου , όπου μαζί με άλλους 6 ταλαντούχους συνάδελφους της θα μας ταξιδέψουν σε άλλα μουσικά μονοπάτια ... Για ψαγμένους νυχτόβιους θαμώνες μόνο !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου