Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Σφάζονται στο Fan Club της Παπαρίζου. Αιτία; Το μαϊμού αδυνάτισμα της ...

Καταγραφές οθόνης

Όταν γράφαμε πριν καιρό ότι το Fan Club της Έλενας Παπαρίζου έχει χωριστεί σε πολλά κομμάτια, κάποιοι έσπευσαν και πάλι να μας πουν εμμονικούς και κολλημένους με την μπαμπάτσικη καλλιτέχνιδα.

Γεγονός είναι ένα. Ότι με την κόντρα αυτή αποκαλύφθηκαν πολλά μυστικά. Όπως για παράδειγμα πως το club της Έλενας το τρέχουν κάτι παιδάκια που είναι φανατικά με την πάρτη της και δεν αμείβονται. Κάτι που στο εξωτερικό είναι απαγορευτικό.
Η κόντρα αυτή δημιούργησε κι άλλες σελίδες στο Facebook. Και σε μια από αυτές είδαμε και διαβάσαμε σχόλια για το μαϊμού αδυνάτισμα της αλλά και για το extra-δάκι σε εμπορικό κέντρο.
Λογικό να τρέχει σε extra όπου να ναι το κορίτσι. Έχει πλέον να συντηρήσει και το studio στο Ελληνικό που περιήλθε στην κατοχή της… ή μήπως νοίκιασε τα μηχανήματα σε άλλους για να έχει το ελεύθερο να πάει να γράφει εκεί τσάμπα; Ποιος ξέρει.
Πάντως στο Video παρακάτω χωρίς φίλτρα και ρετούς φαίνεται ότι οι μοντέρ στο διαφημιστικό για τα μαλλιά έκαναν παπάδες… μαγικά για να την βγάλουν μοντέλο…
Για περισσότερες photos - videos : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου