Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

"Τα χώνει" άγρια η Άννα Δινέρη !!! Η τραγουδίστρια του Romeo Πάτρας που «σφάζει» με το γάντι τις ... εύκολες συναδέλφισσες εκείνες που κοιμούνται με ... φραγκάτους γέρους !


Μέσα σε λίγα 24ωρα επιβεβαιωνόμαστε πανηγυρικά στην περίπτωση της Άννας Δινέρη !

Σας τα είχαμε γράψει από πρώτο χέρι πως δεν πρόκειται για κάποια χαζογκόμενα της σειράς , που απλά κρατάει στο χέρι της ένα μικρόφωνο . Αν την θεωρείτε του χεριού σας , τότε δυστυχώς πιέσατε παντελώς έξω για έξω . Μάλιστα , η "προφητική" φράση που είχαμε γράψει στο αμέσως προηγούμενο άρθρο προς το πρόσωπο της και είχε προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση ήταν :

"Ωραία όλα τα παραπάνω ... Ο καθένας όπως μπορεί και έχει μάθει . Πάντως , παιδιά για να μπορέσετε να ... "ρίξετε" μια τέτοια γυναίκα , καλύτερα να της μιλήσετε ντόμπρα και σταράτα , παρά να της λέτε τα ίδια λόγια που χιλιάδες φορές έχει βαρεθεί να ακούει η Άννα Δινέρη . 

Το θέμα είναι να μπορέσει κάποιος να μπει στο μυαλό της , και όχι να μεταμορφωθεί στον κλασσικό κλαρινογαμπρό της σημερινής εποχής . Μπορεί να είναι ... πιτσιρίκα ηλικιακά , όμως το κορίτσι είναι ... "γατόνι" . 

Αυτό κρατήστε το παιδιά ... Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε ! "

Ακόμη να κατανοήσετε πως για να καταφέρει κάποιος να κατακτήσει την καρδιά της επιβάλλεται επειγόντως να αλλάξει ρότα ? Σκηνικά και χαιλίκια του τύπου ότι έχω λεφτά και μπορώ να την εντυπωσιάσω δεν περνούν στην περίπτωση της Άννας Δινέρη . Αυτά για τις άλλες γνωστές-άγνωστες ..."τραγουδιάρες" της νυχτερινής πιάτσας που λένε ΝΑΙ σε κάθε μεγάλο πορτοφόλι . Το κορίτσι δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια της και όποτε χρειαστεί να τα ... πει έξω από τα δόντια , θα το κάνει .

Και για να μην νομίζεται πως όλα αυτά προήλθαν από το "δαιμόνιο" μυαλό του patra gossip-news.gr , έρχεται η εντυπωσιακή τραγουδίστρια του Romeo Πάτρας με το παρακάτω κείμενο - καταπέλτης που ανάρτησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook :

"Eiste k seis pou koimaste dipla se fragatous gerous eimaste k meis pou xypname dipla se afragous paidarous😙nyxta mas"





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου