Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Για τις 25 Δεκεμβρίου μεταφέρεται η εμφάνιση της Άννας Βίσση στο "Κέντρο Πατρών" - Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση του καταστήματος για το όλο συμβάν !


Και ενώ η πλειοψηφία των συμπολιτών μας ετοιμαζόταν για να δώσει το παρών αυτό το Σάββατο , 15/11 , στο κοσμικό κέντρο "Κέντρο Πατρών" , φυσικά για να απολαύσει από κοντά την απόλυτη Ελληνίδα σταρ .... θα τους στενοχωρήσουμε λιγάκι . Μόνο για λίγο όμως , για  σύντομο χρονικό διάστημα , μιας και η προγραμματισμένη εμφάνιση της Άννας Βίσση στην Πάτρα μετατίθεται για τις 25 Δεκεμβρίου .


Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το fan page του καταστήματος.... Και ειδικότερα στο δημοφιλέστερο μέσω κοινωνικής δικτύωσης  που είναι το facebook : 

"Καλησπέρα σε όλους !!! Η προγραμματισμένη εμφάνιση της Άννα Βίσση για αυτό το Σάββατο για τεχνικούς λόγους δεν θα πραγματοποιηθεί !! Τα καλά νέα όμως είναι ότι θα απολαύσετε την αγαπημένη σας καλλιτέχνιδα με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που θέλουμε την ημέρα των Χριστουγέννων 25-12-2014 !!! Ευχαριστούμε για την κατανόηση και υποσχόμαστε να ζήσετε μαζί μας ένα πραγματικό υπερθέαμα την ημέρα των Χριστουγέννων !!! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου