Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Αιμιλία Μπάρακ : Τι λέτε να ετοιμάζει πάλι η ... Lady Gaga της Ελλάδας ?


Αιμιλία Μπάρακ ! Πρόκειται για ένα κορίτσι που η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα απασχολεί συνεχώς τα ΜΜΕ .

Από κει που δεν την ήξερε σχεδόν κανένας μας , κατάφερε μέσα σε χρόνο "dete" να εισχωρήσει δυναμικά και αρκετά βίαια θα λέγαμε στο λαμπερό χώρο της show bizz . Το κορίτσι γουστάρει και το ευχαριστείται με την ψυχή της να μας προκαλεί . Να λοιπόν , οι αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις , ακόμη και σε δημόσιους χώρους . Άλλωστε , πως αλλιώς θα γίνει η ... Lady Gaga της Ελλάδας . 

Πάντως , όπως ερμήνευσε και στο τελευταίο της τραγούδι που κυκλοφόρησε , το μωρό δεν γουστάρει τα καλά παιδιά , γιατί τα θεωρεί στο κρεβάτι αρκετά βαρετά . Αντιθέτως , γουστάρει τρέλα και αλητεία. Μάλιστα , για την όλη ιστορία , το κομμάτι συνεχίζει να ..σαρώνει στο YouTube , σκαρφαλώνοντας σήμερα που σας μιλάμε πάνω από τους 42.600 επισκέπτες . 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ : ΕΔΩ

Το μόνο σίγουρο είναι πως το "τούμπανο"¨Αιμιλία Μπάρακ το έχει πιάσει το όλο νόημα , με το ερχόμενο μέλλον να προβλέπεται ακόμη πιο ..καυτό , αν και έχουμε χειμώνα μήνα αυτή τη περίοδο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου