Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!! Ανήθικη πρόταση 10.000 ευρώ σε κούκλα ξανθιά Πατρινή!- ΑΠΟ ΑΘΗΝΑΙΟ «ΕΠΩΝΥΜΟ»


«Επώνυμος» Αθηναίος προσέφερε σε κούκλα πατρινή 10.000 ευρώ για ένα Σαββατοκύριακο!Μπορεί να μην είναι μοντέλο, να μην ασχολείται με την showbiz, δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο... προσέλκυσε μέσω του facebook «επώνυμο» Αθηναίο!

Η όμορφη Πατρινή έστειλε σε διαδικτυακό μέσο την «ανήθικη» πρόταση που δέχτηκε μέσω facebook από επώνυμο Αθηναίο.O πρωταγωνιστής της υπόθεσης άρχισε να στέλνει μηνύματα και να εκφράζει τις ερωτικές του διαθέσεις απέναντι στην κούκλα ξανθιά! Στην συνέχεια προκειμένου να υπάρξει ερωτική συνεύρεση προφανώς αν και δεν το παραδέχεται στα γραπτά του, τις προσέφερε το ποσό των 10.000 ευρώ. Εκείνη όμως... του απαντούσε ειρωνικά και τελικά αρνήθηκε!

Ο διάλογος είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Φυσικά δεν γνωρίζουμε αν ο Αθηναίος θα πλήρωνε τις 10.000 ευρώ για την ανήθικη πρότασή του, ωστόσο... δεν αποκλείεται και να το έκανε! Άλλωστε η εντυπωσιακή ξανθιά που εργάζεται ως bartenderσε κατάστημα της Πάτρας και φέρει τα αρχικά Α.Κ. είναι τόσο όμορφη που όντως μπορεί να... προκάλεσε εμμονή στον Αθηναίο και μόνο από τις φωτογραφίες της στο facebook.

Η όμορφη νεαρή είναι ιδιαίτερα κοινωνική με πολλούς και καλούς φίλους, ενώ σύνθημά της (όπως διαβάζουμε στην σελίδα της στο facebook) ένα απόφθεγμα της θρυλικής Μέριλιν Μονρόε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου