Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Πατρινός δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Πατρινός δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος Στην εκπομπή του στο κανάλι Lepanto φιλοξενεί αυτή την Παρασκευή συνέντευξη του Πασχάλη

Το δεύτερο παιδί του απέκτησε λίγο πριν βγει η χρονιά του 2014 ο συνάδελφος δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος που συνεργάζεται με το κανάλι Lepanto, στο δελτίο ειδήσεων ως σχολιαστής και ρεπόρτερ αλλά και έχοντας την δική του εκπομπή κάθε Παρασκευή βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr και πιο συγκεκριμένα του Τάκη Μαρτάτου , η αγαπημένη του σύζυγος Ελευθερία έφερε το πρωί της Τρίτης 30 Δεκεμβρίου 2014 στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι σκορπίζοντας χαμόγελα χαράς και συγκίνησης στους ίδιους και τους οικείους τους. Ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος και η σύζυγος του Ελευθερία έχουν ένα ακόμη παιδί, ένα κοριτσάκι δύο ετών.
Στο μεταξύ στην εκπομπή του που θα μεταδοθεί στο Lepanto την ερχόμενη Παρασκευή 2/1/2015 και σε επανάληψη το Σάββατο το μεσημέρι, ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος φιλοξενεί μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του διαχρονικού και αγέραστου ερμηνευτή Πασχάλη. Ο Πασχάλης του εκμυστηρεύεται πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία της ζωής του όπως ότι μία τσιγγάνα είχε προβλέψει το μέλλον του στο τραγούδι και πως σε μία στιγμή στην αρχή της πορείας του στην μουσική είχε σκεφτεί να εγκαταλείψει το τραγούδι πηγαίνοντας να δουλέψει σε εργοστάσιο πλαστικών.
Όμως ένα ατύχημα στο χέρι που είχε, το θεώρησε σημάδι και τον έσπρωξε να ξαναγυρίσει σε αυτό που αγαπούσε πιο πολύ και διακρίθηκε και έγινε διάσημος, το τραγούδι.
Η φωτ. του Παναγιώτη Ρηγόπουλου είναι της Πατρινής φωτογράφου Φαύστας Φραντζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου