Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελένη Φουρέιρα μετά τις αποκαλύψεις της τραγουδίστριας;

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Τι συμβαίνει πραγματικά με τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελένη Φουρέιρα μετά τις αποκαλύψεις της τραγουδίστριας;
Σάλος ξέσπασε στην εγχώρια showbiz μετά την αποκάλυψη της καταγωγής της και το τσουνάμι σχολίων, κρίσεων και επικρίσεων που ακολούθησε δεν θα μπορούσε να μην παρασύρει το σύντροφό της. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν μπορούσε να φανταστεί ο Γιώργος Σαμαράς το τι θα επακολουθούσε μετά την παραδοχή της Ελένης Φουρέιρα πως έκρυβε την αλβανική καταγωγή της λόγω ρατσισμού που δέχτηκε στην Ελλάδα.
"Έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού.", παραδέχτηκε η τραγουδίστρια ταράζοντας τα νερά της showbiz. Αν και ο ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα ζει στην Αγγλία, καθώς πήρε μεταγραφή στη Γουέστ Μπρομ, ο ντόρος που προκλήθηκε στην Ελλάδα δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά του. Βλέποντας τη διάσταση που πήρε το όλο θέμα σε περιοδικά, blogs και εκπομπές τα έχασε.
Άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων, χωρίς ποτέ του να επιδιώκει την προβολή είδε τον εαυτό του στη μέση ενός κυκεώνα χωρίς να γνωρίζει πώς πρέπει να αντιδράσει. Ποτέ του δεν μπορούσε να φανταστεί πως εξαιτίας της αλήθειας για την καταγωγή της η αγαπημένη του θα βρισκόταν στο επίκεντρο βλέποντας τον εαυτό της πρώτο θέμα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Και όχι μόνο εκείνη, αλλά κι ίδιος λόγω της σχέσης του. Εκεί "τρελάθηκε". Αυτό που τον εξόργισε μάλιστα περισσότερο, σύμφωνα με στενό του φιλικό πρόσωπο ήταν το ότι η Ελένη δέχτηκε πυρά ακόμα και από ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.
Δίπλα της με κάθε τρόπο
Ο Γιώργος ήξερε από την αρχή την αλήθεια. Δεν περίμενε όμως τόσο ντόρο κι ένιωσε πολύ άβολα, αφού θέλει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Αν και το σοκ του ήταν μεγάλο προσπάθησε να μη χάσει την ψυχραιμία του και να σταθεί δυνατός για χατίρι της. Από την ημέρα που ξέσπασε όλη αυτή η ιστορία, δεν σταματά να δίνει κουράγιο στην Ελένη λέγοντάς της πως είναι περήφανος για εκείνη. Παρότι και η ίδια δεν έκρυψε την πικρία της για τα πυρά που δέχτηκε, εκείνος με κάθε τρόπο είναι δίπλα της. "Το σημαντικότερο είναι πως ο κόσμος σε στηρίζει", φέρεται να της λέει θέλοντας να της δείξει πως δεν έχει κανένα λόγο να μετανιώνει για την απόφασή της να μιλήσει.

Αργεί πολύ ο γάμος
Φρένο βάζει με μια δήλωσή της η Ελένη Φουρέιρα σε όλους αυτούς που την ήθελαν ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της "Είναι αρκετά μακρινό (σ.σ. το κομμάτι της οικογένειας) Κάποια στιγμή, ναι, θα το κάνω. Μ' αρέσει, αλλά όχι ακόμα", παραδέχτηκε πρόσφατα. Ο γάμος της με τον Σαμαρά, παρότι είναι ένα χρόνο μαζί, αργεί καθώς όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το "YES!" τα χιλιόμετρα που τους χωρίζουν δημιουργούν προβλήματα. «Η σχέση από απόσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη και κουραστική. Δεν υπάρχει ούτε "για πάντα" ούτε "ποτέ". Όλα καλά, όμως, αν με ρωτάς για τώρα. Τον αγαπάω πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου