Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο "Αρχοντικό της Ευτυχίας" - Δείτε ποιοι θα τραγουδήσουν !



Το μόνο σίγουρο είναι μέσα στην εορταστική περίοδο που ήδη διανύουμε και μέχρι να μπούμε σε μια νέα χρονική αφετηρία , δεκάδες αναμένεται να είναι οι επιλογές των Πατρινών για την νυχτερινή τους διασκέδαση !

Εμείς πάντως μέσα από το patra gossip-news.gr ξεχωρίσαμε την καλλιτεχνική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο "Αρχοντικό της Ευτυχίας" για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς . Από την αρχή στόχος του Μάριου Blackman - με την ιδιότητα του διοργανωτή - ήταν να συνεργαστεί με τους καλύτερους του χώρου και κινήθηκε με βάση το σκεπτικό αυτό . Αφού πήρε το πολυπόθητο "ναι" από τον "Άρχοντα" της νυχτερινής Πάτρας , τον γνωστό σε όλους μας Γιάννη Πανίτσα , μπόρεσε να κινηθεί στη συνέχεια με μεγαλύτερη άνεση στις υπόλοιπες επιλογές . Η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα του Πάνου Βαβίλη , ο οποίος αυτή τη περίοδο εμφανίζεται στο Romeo , με τους Τάσο Φραγκούλη , Μαρία Καλαϊτζή , Πάνο Καραγιάννη , Μαρίνα Λαζαράκη , Μαίρη Αλιφέρη να συμπληρώνουν το υπόλοιπο παζλ των συμμετεχόντων , 

Το "Αρχοντικό της Ευτυχίας" έχει προγραμματίσει να ανοίξει τις πόρτες - μιλώντας πάντοτε για τις 31/12 - λίγο μετά τις 11 το βράδυ , με την τιμολογιακή πολιτική να κυμαίνεται σε πολύ λογικά επίπεδα .... Άφθονο φαγητό και ποτό μόλις με 20 ευρώ το άτομο !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου