Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τι κι αν ΚΑΤΑΡΚΥΛΑΕΙ η οικονομία της Ρωσίας; Ο Πούτιν δηλώνει...ερωτευμένος! - Ποια του "έκλεψε" την καρδιά;; (PHOTOS)

Τι κι αν ΚΑΤΑΡΚΥΛΑΕΙ η οικονομία της Ρωσίας; Ο Πούτιν δηλώνει...ερωτευμένος! - Ποια του
​Και ενώ το ρούβλι έχει χάσει από την αρχή του χρόνου το 40% της αξίας του και οι Ρώσοι έχουν πανικοβληθεί και τρέχουν να αποσύρουν καταθέσεις, ο «ισχυρός» άντρας της χώρας βλέπει παντού… καρδούλες!
Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Πέμπτη, ότι είναι… ερωτευμένος! Και όλα αυτά ενώ ψηφίστηκε για 15η συνεχόμενη φορά «άνδρας της χρονιάς».
Ας τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή…
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εμφανίστηκε βέβαιος για την ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας, ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει την Δύση για την πτώση που παρουσιάζει το ρούβλι.
Ο ίδιος χαρακτήρισε τη Ρωσία ως αρκούδα και αναρωτήθηκε για το αν η αρκούδα θα έπρεπε να δώσει το μέλι της, για να την αφήσουν στην ησυχία της. Υπογράμμισε δε ότι στην πραγματικότητα αυτό που θέλουν είναι να αλυσοδέσουν την αρκούδα.

«Εάν υπερασπιζόμαστε τα εδάφη μας γι' αυτούς είναι άδικο. Εμείς ωστόσο προστατεύουμε την κυριαρχία και την ανεξαρτησία μας. Τα προβλήματα της Μόσχας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 25-30% οφείλονται  στις κυρώσεις της Δύσης.»
Επιπρόσθετα, κατηγόρησε τους Δυτικούς ότι υψώνουν ένα νέος τείχος στην Ευρώπη και συμπεριφέρονται ως αυτοκρατορία.

«Πρόκειται για ένα εικονικό τείχος, αλλά έχει ήδη αρχίσει να χτίζεται», είπε, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το κλίμα ανταγωνισμού ανάμεσα στους Ρώσους και τους Δυτικούς.
«Η αντιπυραυλική άμυνα κοντά στα σύνορά μας, δεν είναι ένα τείχος; Οι εταίροι μας αποφάσισαν ότι είναι νικητές, ότι αποτελούν πλέον μία αυτοκρατορία και ότι οι υπόλοιποι είναι βασάλοι που πρέπει να ακολουθούν με στρατιωτικό βήμα».
Στη συνέχεια αυτής της συνέντευξης προχώρησε στην ρομαντική αποκάλυψη… Πως; Όλα ξεκίνησαν όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν έχει χρόνο για προσωπική ζωή. Τότε, εκείνος άρχισε να εξιστορεί μια συζήτηση που είχε με έναν Ευρωπαίο φίλο του, έναν μεγάλο ηγέτη, όπως τον χαρακτήρισε ο ίδιος.
Ειδικότερα:  «Ένας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: «Είσαι ερωτευμένος;», του απάντησα: «Δηλαδή;». Μου λέει: «Αγαπάς κάποια». Του απαντώ: «Ναι». «Κι' εκείνη σ' αγαπάει;», συνέχισε. «Ναι», του απάντησα. «Ε, τότε, μια χαρά», είπε ο Πούτιν, διευκρινίζοντας στους δημοσιογράφους που γελούσαν πονηρά, να μην ανησυχούν γιατί όλα πάνε καλά, στην σχέση του.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν με την γυναίκα που φημολογείται ότι διατηρεί σχέση, Αλίνα Καμπάγεβα

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι πέπλο μυστηρίου κάλυπτε την προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου, ο οποίοςχώρισε τον Απρίλιο 2013 από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια γάμου! Αν και δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Πούτιν, οι φήμες όμως θέλουν αυτή να είναι η Ρωσίδα καλλονή και πρώην Ολυμπιονίκης της γυμναστικής, Αλίνα Καμπάγεβα.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου