Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ελπίδα Αδαμίδου : Οι εικόνες από το κατάμεστο κέντρο του Αγρινίου ... Και η λήξη συνεργασίας της !


Το τέλος της συνεργασίας προήλθε ανάμεσα στην Ελπίδα Αδαμίδου και το "Karma" Live . 

Από την αρχή που είχαν δώσει τα χέρια οι δύο πλευρές , είχε προγραμματισθεί πως με το νέο έτος του 2015 θα έληγε ο καλλιτεχνικός γάμος τους . Αυτό ακριβώς εξελίχθηκε και στην παραπάνω περίπτωση . Η περίοδος των εορτών κυμάνθηκε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα , με το μοναδικό μπουζουξίδικο του Αγρινίου να σημειώνει σε καθημερινή βάση επιδόσεις sold out βραδιών . 

Και μπορεί να έφτασε στο τέλος της διαδρομής της η συνεργασία ανάμεσα στην οικογένεια Καραμανώλη και την "Σαλονικιά" , όμως η ίδια μας υποσχέθηκε πως σύντομα στα ίδια μέρη θα ξανασυναντηθούν . 

Διαβάστε το κείμενο που αναρτήθηκε από την δημοφιλής τραγουδίστρια στην προσωπική της σελίδα στο facebook :

"'Ενα μήνα μαζί σας στο Αγρίνιο και ήταν από τις πιο καλές μου συνεργασίες !! Karma live σας ευχαριστώ όλους, την επιχείρηση, το προσωπικό, την ορχήστρα, το μαέστρο, τους συναδέλφους και τον αγαπημένο μου Απόστολο Διώτη για την φιλία του, χρόνια τώρα !!! Επίσης τους φίλους μου αλλά και όλο τον κόσμο που ήρθε και διασκέδασε μαζί μας και που χάρηκα που σας γνώρισα κι από κοντά !!!! Θα τα ξαναπούμε παιδιά σύντομα και πάλι στο KARMA live μέσα στο 2015"

Η επόμενη ημέρα θέλει την διεύθυνση του KARMA LIVE να βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις με αρκετές αξιόλογες τραγουδίστριες από όλη την Ελλάδα , ώστε η αντικαταστάτρια της να σημειώσει ανάλογη επιτυχία . 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου