Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: Έφτιαξαν καρναβαλικά γκρουπ με 7000 και 4000 άτομα πλήρωμα - Φάμπρικα αρπαχτής το Καρναβάλι


Του Γιάννη Γεωργόπουλου
Σε βασίλειο της  παρανομίας και της αρπαχτής  μετατρέπεται φέτος ,πιο έντονα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια , το πατρινό Καρναβάλι .
Ενδεικτικό της αυθαιρεσίας και της αραχτής που γίνεται – το ΣΔΟΕ λάμπει δια της απουσίας του – το γεγονός ότι υπάρχει γκρουπ το οποίο αριθμεί 7000 μέλη πλήρωμα και άλλο γκρουπ  το οποίο αριθμεί 4000 μέλη!!!
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το patrastimes.gr   μόλις 15 πληρώματα αριθμούν το 65% του αριθμού των πληρωμάτων γεγονός που δείχνει ότι κάποιοι φέτος θα βάλουν στην τσέπη απίστευτα ποσά εκμεταλλευόμενοι την έλλειψη ελέγχων και μηχανισμών.
Την ίδια ώρα με άλλοθι το πατρινό καρναβάλι από συγκεκριμένες βιοτεχνίες στην πρωτεύουσα τη Αχαΐας , διαμορφώνονται σε επίπεδο εργασίας συνθήκες γαλέρας καθώς  απασχολούν για την παραγωγή στολών αλλοδαπούς τους οποίους  αμείβουν με 3 μόλις ευρώ την ημέρα.
Το ερώτημα που τίθεται είναι τι πράττουν τόσο οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί όσο και η διοργανώτρια αρχή  καθώς για τα υπεράριθμα πληρώματα προβλέπεται συγκεκριμένες ποινές.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου