Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Πάτρα: Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες χιονιού στο Ρίο και το Προάστειο - ΒΙΝΤΕΟ - Τσουχτερό κρύο στη Δυτική Ελλάδα - Θυελλώδεις άνεμοι στο Ιόνιο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα πρώτα χιόνια του χειμώνα ήρθαν πιο κοντά στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα σήμερα οι πατρινοί είδαν νιφάδες χιονιού να πέφτουν στο Ρίο, στα Μποζαΐτικα, αλλά και ως την περιοχή του Κοτρωνίου. Πολλοί ήταν εκείνοι που σταματούσαν ότι κι αν έκαναν και προσπαθούσαν να αποτυπώσουν τις αραιές νιφάδες χιονιού με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Δείτε το βίντεο απο την περιοχή του Προαστείου Πατρών στις 07.55
Ο καιρός στην Πάτρα σήμερα
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Πάτρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 8 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ, σύμφωνα με το meteo.gr Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Eπίσης στη Δυτική Ελλάδα το κρύο θα είναι έντονο μιας και η ελάχιστη θερμοκρασία θα ξεκινά από τους -4 βαθμούς κελσίου, ενώ στο κεντρικό Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ,με βαθμιαία εξασθένηση.
 Γιάννης Πομώνη
thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου