Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Φωτεινή Μπαρνασά : Η barwoman που .. ρίχνει πόρτα σε πέφτουλες νταβατζήδες της νύχτας !


Δεν είναι η πρώτη φορά που θα αναφερθούμε μέσα από το συγκεκριμένο blog προς το πρόσωπο της Φωτεινής Μπαρνασά .

Αυτή τη φορά όμως δεν θα εστιάσουμε στην εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση , αλλά στην στάση που η ίδια κρατάει σε όσους επίδοξους μνηστήρες κατά καιρούς επιχειρούν να την προσεγγίσουν. Και πιστέψτε μας αυτοί δεν είναι λίγοι .Οι διαρροές των συνεργατών του blog μας από την Αθήνα , μας μεταφέρουν την βάσιμη πληροφορία που θέλει από φωτογράφους , δημοσιογράφους , ψευτό-μάνατζερ , καταστηματάρχες , ακόμη και επώνυμους τραγουδιστές περιλαμβάνει η σχετική λίστα , η οποίοι της υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα .

Το σενάριο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι γνωστό . Αρκεί να περάσεις μια "καυτή" βραδιά μαζί τους ... και τα γνωστά "κοράκια" θα σε μετατρέψουν μέσα στο άψε σβήσε σε .... φίρμα .

Και μπορεί δεκάδες επώνυμα μοντέλα και τραγουδίστριες σε καθημερινή βάση να αναζητούν να αποτελέσουν κομμάτι όλου αυτού του νταβατζό-συστήματος , όμως , υπάρχει και κάποια που βρίσκεται απέναντι σε όλο αυτό . Αυτή είναι η Φωτεινή Μπάρνασα , η οποία προτιμάει να συνεχίσει την ήσυχη εργασία που ήδη κάνει ως barwoman σε γνωστό νυχτερινό στέκι της Αθήνας , παρά να ξεπουλήσει την ψυχή της στο διάολο για τα φράγκα και την δημοσιότητα .

Μαγκιά της ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου