Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Απίστευτο παρασκήνιο στη νύχτα της Πάτρας : Η τραγουδίστρια , ο ζιγκολό και οι .... καυτές φωτογραφίες !


Και εκεί που είχαμε αρχίσει να πλήττουμε λιγάκι με τα μη συνηθισμένα ήρεμα νερά από την νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας , ακολουθεί το απόλυτο παρασκήνιο .

Για ακόμη μια φορά που τα λαγωνικά του patra gossip-news.gr αποδεικνύουν ότι βρίσκονται παντού , έχοντας μάτια ακόμη και πίσω από τους τοίχους . Οι τεσκαρισμένες πληροφορίες μας θέλουν τραγουδίστρια - η οποία αυτή την σεζόν εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αχαϊκής πρωτεύουσας - να ανταλλάσσει καυτές , μα πάρα πολύ καυτές φωτογραφίες με κάποιον όχι οποιονδήποτε , αλλά με ένα ζιγκολό . Και όμως πολύ καλά ακούσατε . Δεν σας κάνουμε καθόλου πλάκα . 

Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβετε και μόνοι σας , ότι τα παιδιά - και ειδικότερα η τραγουδίστρια καλλονή - είχε το χούι να στέλνει στο τηλέφωνο του εραστή της φωτογραφικό υλικό άκρως αποκαλυπτικού περιεχομένου . Με λίγα λόγια εντελώς γυμνό .

Φαντάζεστε τι έχει να ακολουθήσει αν οι εν λόγο πόζες πέσουν εντελώς τυχαία - λέμε εμείς τώρα - στα χέρια κάποιου αγνώστου ... ? Σίγουρα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου