Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η δίμετρη Θεσσαλονικιά αοιδός , τα "κονέ" και η ... πλάτη του επιχειρηματία !


Κάποιοι την έχουν χαρακτηρίσει ως απλά τυχερή , ενώ κάποιοι άλλοι ότι εκμεταλλεύεται εις το έπακρον τις "υψηλές γνώριμες" και την δικτύωση που τόσα χρόνια έχει "χτίσει" στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης .

Ο λόγος για την Θεσσαλονικιά  τραγουδίστρια Αθηνά Ιωάννου , η οποία συνεργάζεται μόνο με τους κορυφαίους του χώρου . Από το "Derti" Street , το "Romeo" και τον Λευτέρη Πανταζή , επιστροφή στην συμπρωτεύουσα δίπλα στον Ζαφείρη Μελά , ενώ αυτή την περίοδο την συναντάμε στο "Ενυδρείο" Live μαζί με τον Δημήτρη Χρυσοχοίδη .

Σίγουρα , οφείλουμε να παραδεχτούμε πως μόνο εύκολο δεν είναι για την κάθε νεαρή κοπέλα που τώρα μπαίνει στο χώρο του τραγουδιού , να υλοποιήσει τόσους μαζεμένους στόχους σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα . 

Η Αθηνά Ιωάννου όμως το μπορεί και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία , με τις "πηγές" του patra gossip-news.gr να κάνουν λόγο για "κρυφή" στήριξη που η ίδια δέχεται τους τελευταίους μήνες από πασίγνωστο επιχειρηματία . Δεν είναι μόνο οι"ζημιές" λουλουδοπόλεμου που προκαλεί με το που εμφανιστεί στην πίστα , αλλά και η προετοιμασία της καινούργιας δισκογραφικής δουλειάς , η οποία εντός ημερών θα είναι σε τελική μορφή  . 

Είναι σίγουρα ο άνθρωπος της , η "πλάτη" της  για να ανέβουν ακόμη περισσότερο οι μετοχές στην μουσική βιομηχανία της χώρας . Οι "κακές γλώσσες" υποστηρίζουν ότι στο πρόσωπο του πανίσχυρου οικονομικά επιχειρηματία , η Αθηνά Ιωάννου ζει τον απόλυτο έρωτα , χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής από την ίδια .

Αν ανατρέξουμε κατά το παρελθόν και ρίξουμε μια ματιά στους άντρες που κατά καιρούς βρισκόντουσαν στο πλευρό της , μάλλον το δεύτερο σενάριο θα ισχύει .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου