Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Πάει κάπου το μυαλό σας ;;;;; Ότι πιο καυτό κυκλοφορεί στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας !


Κατά καιρούς οι πιο δημοφιλείς διαδικτυακοί ιστότοποι της χώρας έχουν αναφερθεί στο πρόσωπο της με άκρως κολακευτικά σχόλια , χαρακτηρίζοντας την ως την πιο "καυτή" τραγουδίστρια της Πάτρας !

Και μπορεί οι απόψεις να διίστανται για το ποιο πρόσωπο μπορεί να ανταποκριθεί στο συγκεκριμένο άτυπο τίτλο - μιας και ας μην ξεχνάμε πως η πόλη μας διαθέτει πραγματικούς κορίτσαρους που "κολάζουν" τις πίστες των νυχτερινών κέντρων - όμως ο θρόνος έχει θέση μόνο για μια .

Αν και η τελική επιλογή είναι αρκετά δύσκολη , εμείς θα επιλέξουμε την Μίνα Ευαγγέλου . Ύστερα από 3 γεμάτες και δημιουργικές σεζόν που είχε στο Romeo , πήρε το θάρρος να συνεχίσει την καριέρα της στο Βόλο και το κέντρο Premiera . Την συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται στο νησί της του Ρόδου και το "Άστρα" Live , σημειώνοντας ιδιαίτερη μεγάλη επιτυχία . 

Και για να δικαιολογήσουμε την επιλογή μας στο πρόσωπο της Μίνας Ευαγγέλου ως η πιο sexy και εντυπωσιακή αοιδός της Αχαϊκής πρωτεύουσας , ρίξε καλύτερα μια ματιά στο φωτογραφικό υλικό που αλιεύσαμε από την προσωπική της σελίδα στο facebook .

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου