Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μίνα Ευαγγέλου : H Ρόδος και το φιλί στην ψηλή ..



Η Μίνα Ευαγγέλου με το που πάτησε το πόδι της στο νησί του Ρόδου πριν λίγες ώρες , την περίμενε ο εαυτός της σε μορφή γιγαντοαφίσας να την καλωσορίζει στην είσοδο του κέντρου διασκέδασης που ξεκινάει εμφανίσεις .

Η χαρά και ο ενθουσιασμός στο πρόσωπο της Πατρινής τραγουδίστριας ήταν σε τέτοιο μεγάλο βαθμό , όπου μάλιστα , δεν δίστασε ακόμη και να φιλήσει το είδωλο της . Η διεύθυνση του Αστρα Live την πιστεύει πάρα πολύ , και έτσι έλαβε την απόφαση να επενδύσουν αρκετά χρήματα στο τομέα της διαφημιστικής καμπάνιας . Το ότι την γουστάρουν στο νησί με μπόλικη δόση τρέλας , επίσης αντικατοπτρίζεται και στην θέση της πρώτης λαϊκής γυναίκας της καλλιτεχνικής μαρκίζας που της παραχώρησαν . 

Αυτό που μένει από δω και πέρα , είναι να δουν και να τσεκάρουν οι Ροδίτες πάνω στην πίστα αν τα κολακευτικά σχόλια που την ακολουθούν , ισχύουν και στην πραγματικότητα . Κοντός ψαλμός αλληλούια , με την επίσημη πρεμιέρα της Μίνας Ευαγγέλου να έχει χρονολογηθεί για το βράδυ αυτή της Παρασκευής 6 Μαρτίου . 

Εμείς από το patra gossip-news.gr θα πάρουμε για ακόμη μια φορά το ρίσκο να κάνουμε την πρόβλεψη μας . Είμαστε σίγουροι πως η Πατρινοπούλα θα κερδίσει το στοίχημα της Ρόδου , αφού αναφερόμαστε σε μια πολύ καλή λαϊκή φωνή , με την πληθωρική της εμφάνιση να αποτελεί το κερασάκι της τούρτας . 

Με λίγα λόγια .. Και φωνή και κορμί .

Θέλετε και άλλα .... ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου