Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ελένη Βιτάλη - Γλυκερία : Στο "κόκκινο" και πάλι η ζήτηση από το κοινό της Πάτρας - Αναλυτικό ρεπορτάζ !




Μπορεί  Γλυκερία και Ελένη Βιτάλη να εμφανίζονται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και πάλι μπροστά στο Πατρινό κοινό , όμως , με βάση την μέχρι στιγμής ζήτηση και την συχνότητα που χτυπάει το τηλέφωνο των κρατήσεων , όλα συνηγορούν πως για δεύτερη συνεχή φορά τα "Αστέρια" Live θα είναι κατάμεστα .


Για όσους δεν πρόλαβαν να παρευρεθούν κατά την πρώτη τους καλλιτεχνική εκδήλωση , θα έχουν την δυνατότητα να .... πάρουν το αίμα τους πίσω αυτό το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 ! Το ρεπερτόριο των δύο πολύ σπουδαίων καλλιτέχνιδων εκτός από τα αμέτρητα προσωπικά τους σουξέ στη δισκογραφία , θα περιλαμβάνει επίσης και αναφορά σε τραγούδια-σταθμούς της λαϊκής μουσικής και σε τραγουδοποιούς του καιρού μας. Με αποσκευές τα υπέροχα τραγούδια τους, που υποστηρίζουν όχι μόνο με το σπάνιο ταλέντο τους αλλά και την ψυχή τους, μας υπόσχονται μοναδικές στιγμές γεμάτες μουσική, πάθος και αλήθεια. Μαζί τους και ο Βασίλης Προδρόμου.

Οι συνεργάτες του patra gossip-news,gr θα βρεθούν εκ νέου στα παρασκήνια του κοσμικού κέντρου "Αστέρια" Live , μεταφέροντας σας από πρώτο χέρι όλο το παρασκήνιο που θα διαδραματισθεί , όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό .

Ώρα προέλευσης : 11:30 μμ
Τηλ. επικοινωνίας - κρατήσεων : 2610. 336.427





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου