Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΠΑΤΡΑ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑΡΕΣ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - Μα ποιος είναι ο Βασίλης που μαλλιοτραβιούνται για πάρτη του;


Πατρινές μαλλιοτραβήχτηκαν σε κοσμικό κέντρο της πόλης για τα μάτια του ωραίου... Βασίλη! 


Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων θαμώνων που δεν πίστευαν όσα έβλεπαν, και κάποιοι εν μέσω ... τσιφτετελιών... έκαναν τον σταυρό τους!Ο Βασίλης επισκέφθηκε το κατάστημα και κάθισε στον χώρο του μπαρ. Τα βλέμματα κάποιων γυναικών... έπεσαν πάνω του. 

Σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων που γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, αρχικά τον πλησίασε η 30χρονη Άννα και κάθισε δίπλα του με σκοπό (όπως του είπε) να τον κεράσει ένα ποτό. Λίγο αργότερα η 28χρονη Μαρία... πλησίασε και εκείνη. Η Άννα είναι μία όμορφη Πατρινή που έχει ασχοληθεί και με επιδείξεις μόδας, ενώ η Μαρία δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι επίσης κούκλα! Αρχικά τα κορίτσια λογομαχούσαν χαμηλοφώνως και προφανώς ο Βασίλης ... γελούσε με όσα συνέβαιναν! Δεν γνωρίζουμε αν και οι δύο... είχαν περάσει από το κρεβάτι του, ξέρουμε όμως καλά ότι τον διεκδικούσαν με πάθος. Έτσι αντάλλαξαν μέχρι και βαριές κουβέντες για πάρτη του... μέχρι που άρχισαν τα μαλλιοτραβήγματα. Μάταια ο Βασίλης προσπάθησε να τις ηρεμήσει. Το ξύλο... καλά κρατούσε για αρκετά δευτερόλεπτα! 

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν, η Άννα και η Μαρία ωστόσο παραμένουν στα μαχαίρια, ενώ ο Βασίλης δηλώνει πως... είναι ψύχραιμος, αφού έχει αντιμετωπίσει... και άλλες τέτοιες περιπτώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου