Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Photos : Δείτε το κορυφαίο "τούμπανο" των ελληνικών social media !



Κατά καιρούς της έχουν αποδώσει τον χαρακτηρισμό του κορυφαίου ring girl της χώρας , ενώ κάποιοι άλλοι ως η πιο "καυτή" χορεύτρια που μπορεί να συναντήσουμε τη συγκεκριμένη περίοδο στα νυχτερινά δρώμενα !

Αν και οι δύο απόψεις είναι συγκλίνουσες μεταξύ τους , εμείς από την μεριά του patra gossip-news.gr , θα αξιολογήσουμε την Κωνσταντίνα Μαρωνίτη με βάση την απήχηση της στα ελληνικά social media και όχι με βασικό γνώμονα προσωπικές συμπάθειες ή άλλους τέτοιους μεθόδους . 

Έτσι , με το που η ματιά του καθενός εστιάσει πάνω στα σωματικά της προσόντα , η αλήθεια είναι ότι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο νους μας είναι ότι έχει καταγωγή από την χώρα του καφέ , του καρναβαλιού , του ποδοσφαίρου και φυσικά των εντυπωσιακών γυναικών . Μα φυσικά στην Βραζιλία αναφερόμαστε . Και όμως , η πρώτη οπτική κριτική πέφτει κατά πολύ έξω . Η Κωνσταντίνα Μαρωνίτη είναι γέννημα θρέμμα της Ελλάδας μας , με την εξωτερική της εμφάνιση να μην υπολείπεται σε τίποτα από εκείνες των πιο ποθητών γυναικών celebrity του πλανήτη . 

Αυτή η σωματική της διάπλαση είναι το κάτι άλλο . Δύσκολο να αποτυπωθεί μέσα σε λίγες γραμμές μιας ηλεκτρονικής εφημερίδας . 

Οπουδήποτε και αν χορέψει , γνωρίζει πως να ξεσηκώσει τον κόσμο , με την πλειοψηφία των διαδικτυακών χρηστών να την χρίζουν ως το πιο "τούμπανο" που κυκλοφορεί εκτός από τα νυχτερινά club της Αθήνας , παράλληλα και του ελληνικού ίντερνετ !

Τι και αν οδηγούμαστε προς την κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας , το κορίτσι "κολάζει" τους πάντες . 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου