Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Το χούφταλο ετών 75 οι βίζιτες τα καλλιστεία του κ@λο@ και η αστυνομία

Walking-in-the-Shadow-of-Youth

Φαίνεται ότι ο Νίκος Καραμανλής έχει βάλει σκοπό και στόχο να καθαρίσει τον χώρο του μοντελίνγκ και πιο συγκεκριμένα όλους όσοι κινούνται γύρω από αυτόν από την Αγία Τριάδα των χούφταλων.Τις τελευταίες μέρες έχει στοχοποιήσει έναν από αυτούς. Τον πιο «χωμένο» μέσα στα σκατά. Αυτόν για τον οποίο έχουμε γράψει κι εμείς στο παρελθόν.

Τι γράφει σήμερα στο Very Sorry;
«Έχουμε γίνει και εμείς όπως και πολλά άλλα μέσα αποδέκτες, πολλών και διαφόρων καταγγελιών για τον 75χρονο , ο οποίος θυμήθηκε τα τελευταία χρόνια να ασχοληθεί με το θεσμό των ψευτοκαλλιστείων. Προφανώς μη έχοντας άλλο μέσο να προσελκύσει18χρονα, 20χρονα και 25χρονα άμυαλα κοριτσάκια, ήλπιζε ότι θα γίνει ο νέος Πρεβελάκης. Θα τρίζουν τα κόκαλα του συγχωρεμένου.
Τακτικός θαμώνας διαφόρων νυχτερινών και κοσμικών μαγαζιών προσφέρει ως δέλεαρ στους καταστηματάρχες όμορφες νεανικές παρουσίες, κάτι που ως γνωστόν προσελκύει το ενδιαφέρον τόσο των ιδίων όσο και των θαμώνων τους. Από την άλλη χρησιμοποιεί αυτά τα μαγαζιά ως δέλεαρ για τα νέα αυτά κορίτσια υποσχόμενος ανέλιξη και εξέλιξη στο χώρο του μόντελινγκ, θαμπώνοντας τα με ψεύτικες ελπίδες για μεγάλη ζωή, μιας και οι περισσότερες έλκουν την καταγωγή τους από διάφορες επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας.
Αλήθεια τι πρεσβεύει ο κύριος αυτός ; Αλήθεια πόσοι γνωρίζουν ότι τα καλλιστεία αυτά είναι ψευδεπίγραφα, χωρίς καμία νομική και ουσιαστική υπόσταση; Ποια αρχή ελέγχει αυτόν τον απίστευτο τύπο; Πρέπει κάποτε στη χώρα αυτή του μνημονίου οι αρχές να μην επιδίδονται μόνο στη φοροείσπραξη και φοροαφαίμαξη των πολιτών, αλλά να ασχοληθούν επιτέλους και με διάφορους γραφικούς «απατεώνες» οι οποίοι καπηλεύονται την άγνοια και την αθωότητα κοριτσιών και σε πολλές περιπτώσεις και την άγνοια των οικογενειών τους, οι οποίες αγνοούν το βίο και την πολιτεία όλων αυτών των «απατεώνων» και πέφτουν θύματα της προβολής και της καλής ζωής.
Είναι γνωστό σε όλους ότι δυστυχώς μερικές από αυτές τις κοπέλες καταλήγουν και στη «βίζιτα». Για να μη θυμηθούμε περιπτώσεις κοριτσιών που ξεκίνησαν από το χώρο του μοντελίνγκ και κατέληξαν στον εφιάλτη των σκληρών ναρκωτικών.
Είναι λοιπόν καιρός αυτό το παραμύθι να τελειώνει. Εμείς ως μέσον θα ανοίξουμε  το φάκελο όλων αυτών των γνωστών και άγνωστων τύπων που χρόνια τώρα ζούνε, κερδοσκοπούν και πλουτίζουν στις πλάτες όλων αυτών των αθώων μωροφιλόδοξων κοριτσιών.
Η σημερινή μας θέση είναι μια απλή προειδοποίηση εάν αυτοί οι κύριοι δεν σταματήσουν αυτήν την απάτη με δήθεν επιδείξεις μόδας σε διάφορα συνοικιακά «κωλόμπαρα» υποσχόμενοι ότι «θα σε βοηθήσουμε να εξελιχθείς», υποσχόμενοι για δήθεν φωτογραφήσεις, δήθεν προβολή, χωρίς οι ίδιοι να διαθέτουν τα εχέγγυα.
Ο συγκεκριμένος κύριος που αναφερόμαστε χρησιμοποιεί το Facebook ως παγίδα προσέλκυσης νέων υποψήφιων «πειραμάτων» και πρέπει έστω και αυτή τη στιγμή που γραφούμε αυτές τις λίγες λέξεις οι αρχές δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να ασχοληθούν μαζί του.
Ας σταματήσουμε όλους αυτούς που πουλάνε ψεύτικα όνειρα σε νέα αθώα κορίτσια και ας πάρει επιτέλους θέση η ελληνική πολιτεία σε αυτό το φαινόμενο που τείνει να γίνει μάστιγα για πολλές οικογένειες».
Μια από αυτές μάλιστα πληροφορούμαι ότι έφτασε σε αστυνομικό τμήμα καθώς η κόρη τους μόλις 15 ετών κατήγγειλε το χούφταλο για χυδαίο πέσιμο.
Έρχεται συνέχεια ...
nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου