Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Νεκτάριος Μαλλάς: Αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συναυλίες λόγω της οικονομικής κρίσης



Καταφέρνει να «κερδίζει» το κοινό με τον χαρακτήρα του, ακόμη και μετά το τέλος του show.
Παρότι θα μπορούσε να εξαργυρώσει την τηλεοπτική δημοφιλία του μετά τη συμμετοχή του στο «The Voice 2», οΝεκτάριος Μαλλάς αποφάσισε να πορευτεί διαφορετικά. Πρόσφατα, λοιπόν, αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συναυλίες, που του πρότειναν επιχειρηματίες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο.
Ο λόγος; Ο τραγουδιστής προτίμησε συνειδητά να ψυχαγωγεί δωρεάν τον κόσμο τραγουδώντας στον πεζόδρομο του Θησείου, κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού, απόφαση που ελήφθη λίγες ώρες μετά την αναγγελία του δημοψηφίσματος της περασμένης Κυριακής.
Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα: «Ο στόχος μου είναι να διασκεδάζω τον κόσμο δωρεάν κι όποιος θέλει και μπορεί να δώσει κάτι. Στην Ευρώπη οι καλλιτέχνες του δρόμου είναι θεσμός τόσο στο τραγούδι όσο στην υποκριτική, τη ζωγραφική και στον χορό. Τα παιδιά που έρχονται και με αγκαλιάζουν στον δρόμο με ξαφνιάζουν. Δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοια αναγνωρισιμότητα μέσα από το “The Voice 2″. Στο στούντιο, στα live ένιωθα την αγάπη του κοινού, αλλά δεν καταλάβαινα πολλά πράγματα. Στο Θησείο ένιωσα τη δύναμη της τηλεόρασης και την ψυχή του Ελληνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου