Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

"Αβαντάζ" : Η κρίση , το γεμάτο μαγαζί και η ταπεινότητα της διεύθυνσης !



Σε πόσα νυχτερινά στέκια της Πάτρας θα αντικρούσατε Παρασκευόβραδο αντίστοιχη εικόνα ? Σε ελάχιστα , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων . Ειδικά σήμερα που η οικονομική ύφεση έχει "παγώσει" τα πάντα γύρω μας !

Η κατάσταση αν και είναι τραγική , αν και το ένα μαγαζί κλείνει μετά το άλλο , όμως , η μπάλα δεν έχει πάρει τους πάντες  . Ευτυχώς θα επισημάνουμε εμείς ως ουδέτεροι παρατηρητές των εξελίξεων . Γιατί όπως συνηθίζουν να λένε οι Αμερικανοί , "Οι Ζόρικοι στα ζόρικα φαίνονται " , με την φράση να βρίσκει άμεση ανταπόκριση στην περίπτωση του "Αβαντάζ" club . Κι αν σήμερα χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο after-αδικο της πόλης , αποτελώντας παράλληλα σημείο αναφοράς για τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης , όμως , τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως σύμπτωση . Όταν το "patra gossip-news.gr" είχε αρχίσει πρώτο να αναφέρεται για το κεφάλαιο που άνοιγε στην νύχτα , κάποιοι πριν χρόνια μας χλεύαζαν . Ότι ρίχναμε το επίπεδο , έτσι μας έλεγαν και μας έδειχναν με το δάχτυλο . Βέβαια σήμερα ... γλύφουν εκεί που οι ίδιοι έφτυναν , για να λέμε τα πράγματα με όνομα τους .

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στην συμπεριφορά που επιδεικνύει η διεύθυνση του κέντρου . Επιλογή των Αντώνη Καμπάκου και Γιάννη Ρουμελιώτη είναι να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην προκαλούν το κοινό αίσθημα μέσω επιδεκτικών και αλαζονικών συμπεριφορών . Έτσι , δεν θα τους δούμε ποτέ να σπαταλούν χιλιάδες ευρώ στις "φίρμες" της Αθηναϊκής πίστας , όπως πράττουν άλλοι συνάδελφοι τους , ούτε να κοκορεύονται ότι είναι "κολλητοί" - λέμε τώρα - του ενός και του άλλου καλλιτέχνη . 

Αντίθετα , το δίδυμο του "Αβαντάζ" δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που τους βοήθησαν στο ξεκίνημα τους . Αυτούς που οφείλεται η επιτυχία τους και σήμερα είναι .."φτιαγμένοι" . Αντώνης Καμπάκος και Γιάννης Ρουμελιώτης παραμένουν απλοί , όπως πριν εμπλακούν με την νύχτα . Και ο κόσμος αυτό το βλέπει . 

Μαγκιά τους !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου