Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Ο άριστος σχεδιασμός και το ομαδικό πνεύμα του Σπύρου Μπιράτση !


Για άριστα προσεγμένο σχεδιασμό είχαμε κάνει αναφορά σε προηγούμενη ανάρτηση μας όσον αφορά την καλλιτεχνική εκδήλωση στην Παραλία της Άκολης Αιγίου , για αυτή την Κυριακή 19 Ιουλίου - Εδώ

Οι ισχυρισμοί μας βρήκαν άμεση ανταπόκριση από την ανάρτηση στο facebook εκ μέρους των διοργανωτών , και ειδικότερα τον Σπύρο Μπιράτση , ο οποίος άνοιξε τα χαρτιά του . Αναφέρθηκε ξεχωριστά στον καθέναν και τον ρόλο του , σε μια κίνηση που σαφέστατα υποδουλώνει το ομαδικό πνεύμα .

Έτσι , λοιπόν συναντάμε τους : 

Στο καλλιτεχνικό σχήμα δεσπόζει η παρουσία του Γιώργου Βελισσάρη , ο οποίος θα πλαισιωθεί από την Έλενα Γεωργαντά , την Μαρίνα Λαζαράκη , την Μαρία Καλαϊτζής , με τον Γιάννη Πανίτσα να είναι ο guest προσκεκλημένος της βραδιάς και τον Σωτηράκη Κόκκορη να συμπληρώνει το παζλ από την θέση του κλαρινόβιου .

Μπορεί να εργάζονται σε διαφορετικά κέντρα διασκέδασης , όμως , αυτή τη φορά ο Νίκος Γιαννόπουλος με τον Μάκη Κωστόπουλο θα επιφορτισθούν την γενική διαχείριση του χώρου .

Η Νικολέτα Νικορέλη θα βρίσκεται στο χώρο της υποδοχής του κόσμου 

Στα λουλούδια ξεχωρίζει η εντυπωσιακή Ρίτσα Λεοντιδου 

Στην διαφημιστική καμπάνια συναντάμε την τριπλέτα των Γιάννη Κόντη , Γιάννη Πεφάνη και του Ηλία Τσίπα .

Στο μεταξύ , το γύρω του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες από το χώρο της εκδήλωσης , με το κύμα της θάλασσας να βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πιο δίπλα . Αναμφίβολα , η ιδανική τοποθεσία για κάθε εκδήλωση μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου