Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Άνεργοι με σέλφι σε σουσάδικα και πισίνες



Είναι πραγματικά να απορεί κανείς πώς γίνεται εν μέσω του πιο δύσκολου καλοκαιριού της τελευταίας πενταετίας να βλέπεις ανεπάγγελτους να ποστάρουν φωτογραφίες από βουτιές σε πισίνες και δείπνα σε ακριβά ρεστοράν.


Τύποι οι οποίοι κάνουν μηδενικές δηλώσεις μένουν με την μάνα τους ακόμα και χαλαρώνουν στις Σπέτσες, βγάζουν σέλφι σε πισίνες και τρώνε όλο το σουσάκι τους σε κοσμικά ρεστοράν.

Κορίτσια που δεν έχουν κανένα απολύτως βιογραφικό «καρφιτσώνουν» σέλφι με ποτήρια σαμπάνιας, με αεροπορικά εισιτήρια για Μύκονο και μοναδικά ηλιοβασιλέματα πάνω σε σκάφη.
Παίδες είναι πολύ αστείο αυτό που κάνετε.

Οταν η σκούφια σου δεν κρατάει απο κάποιο «τζάκι», όταν είσαι παντελώς άγνωστη στην πιάτσα από κάποια δουλειά και αν δεν είσαι η κυρία του κυρίου που τα έχει, άστο καλύτερα το ρημαδοσέλφι στην πίσινα.
Γελάνε και οι πέτρες.

Προσπαθώ πολύ – καλά δεν καταβάλλω και τρελή προσπάθεια αλλά λέμε – να καταλάβω γιατί το κάνουν.
Οι ίδιοι άνθρωποι που ποστάρουν αυτές της δήθεν χλιδάτες σέλφι – αν θεωρείται χλιδή το σούσι, το οποίο πλέον είναι fast food-  παίζει να έχουν στις τσέπες το πολύ ένα 20ευρω.

Οι περισσότεροι ζουν από τα χαρτζιλίκια των μαμάδων ή ακόμα χειρότερα των γιαγιάδων, ακόμα και αν βρίσκονται στην προχωρημένη ηλικία των 30 και κάτι.

Κάποιοι άλλοι είναι γόνοι ξεπεσμένων οικονομικά οικογενειών που φυτοζωούν.

Όσο για τις γκόμενες, βολεύονται όπως και όπου βρίσκουν και μπορούν.
Μέχρι νεωτέρας...

πηγή : wifinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου