Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

10.000 ματιές για την Βασιλική Μπέλλου στην Αμερική !



Την Βασιλική Μπέλλου την έχουν χαρακτηρίσει ως το νέο μεγάλο όνομα της μουσικής βιομηχανίας , με το πρώτο δείγμα της να δικαιώνει τις αρχικές προσδοκίες .

Μεγάλη είναι η απήχηση που σημειώνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο , με το τραγούδι "Χωρίζουμε" να έχει σκαρφαλώσει στις 10,000 προβολές - Εδώ. Και μιλάμε για original viewers , χωρίς να επιδοθεί στα γνωστά τεχνάσματα που πολλοί άλλοι συνάδελφοι της ακολουθούν στο You-Tube , ώστε να αυξηθεί εικονικά η επισκεψιμότητα .

Η δυναμική του ονόματος της ανερχόμενης λαϊκής τραγουδίστριας διαπιστώνεται - με τον πιο τρανταχτό τρόπο - μέσω της τελευταίας δουλειάς που πραγματοποίησε στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού . Ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ , αφού καλέστηκε από μεγάλο κέντρο διασκέδασης της ομογένειας . Συγκεκριμένα , εμφανίστηκε για δύο βράδια στην Νέα Υόρκη , με την υποδοχή του κόσμου να είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις .


Πάντως ,  η Βασιλική Μπέλλου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη , συνδυάζοντας εργασία και διακοπές στο  Μαϊάμι . Και τι διακοπές . Μιλάμε για την απόλυτη χλιδή .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου