Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

33χρονος Πατρινός εμπλέκεται στο κύκλωμα με τα ναρκωτικά και τις ακριβές πόρνες



Έρευνα σε βάθος, ώστε να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών αλλά και αιθέριων υπάρξεων στη Μύκονο, πραγματοποιεί ο ανακριτής Σύρου, ο οποίος κατά πληροφορίες προτίθεται να καλέσει στο γραφείο του πρόσωπα που περιλαμβάνονται στην καυτή ατζέντα του κυκλώματος και σε αποκαλυπτικές συνομιλίες! Μεταξύ αυτών και έναν Πατρινό.

Ο οποίος έχει γεννηθεί το 1982 στην Πάτρα, ζει τελευταία στην Γλυφάδα και μάλιστα το επίθετό του είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά της πόλης. Όπως είναι γνωστό ανάμεσα στους VIP πελάτες του κυκλώματος της Μυκόνου είναι επιχειρηματίες αλλά και βαθύπλουτοι Άραβες (με «τρελές» απαιτήσεις!), ενώ τις υπηρεσίες των «Εσκομπάρ» της Μυκόνου φέρεται ότι έχει απολαύσει και ο γιος στρατηγού εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Το εν λόγω πρόσωπο είχε κατέβει ως υποψήφιος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Κατά πληροφορίες, ένα από τα καταγεγραμμένα SMS (περιλαμβάνεται στη δικογραφία) έχει σταλεί από κινητό τηλέφωνο που φέρεται ότι χρησιμοποιεί ο γιος του στρατηγού ε.α.!Όσον αφορά στον Πατρινό έχουν καταγραφεί συνομιλίες του για αγοραπωλησίες ναρκωτικών και άλλα πολλά. Σε μία από αυτές μιλά με έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων ο οποίος είχε κατηγορηθεί και για ληστεία στο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο διάλογος που συμπεριλαμβάνεται στην δικογραφία είναι χαρακτηριστικός:
Πατρινός: Όλα καλά;
Κατηγορούμενος: Ναι οκ
Πατρινός: θέλω δύο κοτόπιτες από τον φούρνο
34χρονος. Οκ
Πατρινός: Είναι καλές;
34χρονο:»Νιφάδες από το Άμστερνταμ»
Πατρινός: Που τις παίρνω;
34χρονος :Στην Χώρα είμαι στο γνωστό σημείο.
Πατρινός: οκ.

Με την κωδική λέξη «κοτόπιτα» εννοούσαν την κοκαΐνη! Όπως είναι γνωστό στο κύκλωμα έχουν αναμειχθεί ένας υπάλληλος μεγάλης ΠΑΕ της Αττικής, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Κολωνάκι, ένας γνωστός παίκτης του πόκερ, ένας υπεύθυνος ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά, ένας εκπρόσωπος γνωστού βιβλιοπωλείου της Αθήνας, ένας ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού γραφείου, μια υπεύθυνη εταιρείας κοσμημάτων όπως και άλλοι ιδιώτες Η δράση του μεγάλου κυκλώματος προώθησης και διακίνησης ναρκωτικών στη Μύκονο αποκαλύφθηκε προ δεκαπέντε ημερών και αναδείχθηκε η συμμετοχή τριών ατόμων ηλικίας 33 έως 35 ετών, από τους οποίους ένας πρώην λιμενικός και ένας εκπρόσωπος νυκτερινού κέντρου στο νησί. Στον δικαστικό φάκελο της υπόθεσης μνημονεύεται το όνομα ενός ακόμη ατόμου 27 ετών από τη Βούλα, για τον οποίο όμως δεν προέκυψε οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα.Οι δύο από τους κατηγορουμένους προφυλακίστηκαν ενώ ο τρίτος -εκπροσωπήθηκε νομικά από τους δικηγόρους Σάκη Κεχαγιόγλου και Γιώργο Δρύλλη- αφέθηκε ελεύθερος.
πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου