Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : Τα ντοκουμέντα ότι η Μαρία Καρλάκη γεμίζει μαγαζιά και ...μόνη της !



Στις αρχές του Αυγούστου , συγκεκριμένα στις 9 του μήνα , μέσα από το συγκεκριμένο blog εστιάσαμε στην καλλιτεχνική άνοδο της Μαρίας Καρλάκη μέσω των γεμάτων μαγαζιών - Εδώ

Αρκετές μέρες αργότερα και έχοντας εισέλθει στην χειμερινή σεζόν για τα δρώμενα της νύχτας , παρατηρούμε πως η λαϊκή ερμηνεύτρια κινείται με τους ίδιους ρυθμούς . Συνεχίζει να γεμίζει μαγαζιά και οποιοδήποτε χώρο της ζητηθεί να τραγουδήσει . Αυτό που δηλαδή έκανε Σαββατόβραδο στο Novel cafe -bar . "θα κάνω ότι μου αρέσει τελικά" , ερμήνευσε στην εξέλιξη της βραδιάς η Μαρία Καρλάκη , μη μένοντας στα λόγια του κομματιού και προχώρησε στην πράξη . Έκανε ένα μαγαζί έτσι όπως αυτή γούσταρε . Κατάφερε να το γεμίσει ασφυκτικά , αλλά αυτή τη φορά μόνη της , χωρίς να την συνοδεύει κάποιο μεγάλο όνομα του λαϊκού πενταγράμμου . Και εδώ έγκειται το κατόρθωμα της . Μέσα στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία για την νυχτερινή διασκέδαση , ο κόσμος αντί να επιλέξει τα πολυδιαφημισμένα σχήμα της Αθηναϊκής νύχτας , να σε έχει ως πρώτη του επιλογή .

Χωρίς δεύτερη σκέψη , η πιο τρανή απόδειξη ότι πλέον μπορεί να κάνει δουλειές μόνη της και ότι έχει ξεφύγει από την κατηγορία των τραγουδιστριών "βιτρίνα" . Όσο για αυτό μην έχετε καμία αμφιβολία . Το αμαντάριστο υλικό από την Σαββατιάτικη εμφάνιση της μιλάει από μόνο του .

Δείτε βίντεο - Εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου