Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Το μοντέλο Δημήτρης… η κοκαϊνη και το παιχνίδι με τον αρχινονό



Σάλο στο Πανελλήνιο προκάλεσε η σύλληψη στον Ασπρόπυργο, γνωστού Έλληνα μοντέλου που φέρει το όνομα Δημήτρης Χ για διακίνηση ναρκωτικών. Κι όπως όλα δείχνουν, το μοντέλο δε δίστασε να μπει στη παρακινδυνευμένη, όπως αποδείχτηκε, διαδικασία αυτή, καθώς έλαβε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον αρχηγό του κυκλώματος στην Κολομβία. Βλέπετε μπορεί την πρώτη δεκαετία του 2000, να μεσουρανούσε στις πασαρέλες, όμως η κρίση κι η μετέπειτα καθοδική πορεία του τον οδήγησε στον λάθος δρόμο για εύκολο χρήμα.


Έτσι, με υποσχέσεις για γρήγορη ανέλιξη, χρήματα, άνετη ζωή και φυσικά -όπως συνηθίζεται σε τέτοιες δουλειές- προστασία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ήταν οι λόγοι που απ" τη μια στιγμή στην άλλη, τον έφεραν αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη, με 27 κιλά κοκαΐνη επάνω του. Όλο το σκηνικό ήταν στημένο έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί ο Δημήτρης για να μοιράσει σε όλη την πιάτσα της Showbiz το «κοκορέτσι» από τη Νότια Αμερική σε πολύ καλές τιμές.

Για την επιχείρηση της εξάρθρωσης μάλιστα, πέρα από τους έμπειρους άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών, συμμετείχαν και αμερικανικές υπηρεσίες απ" όπου και έφτασαν οι πρώτες πληροφορίες, που κατέληξαν στη σύλληψη. Ξεχωριστό ρόλο έπαιξε ο κορυφαίος Διοικητης της Διώξης Ναρκωτικών στο παρελθόν και πλέον συνεργάτης της DEA στην Μεσόγειο Γιάννης Ραχωβίτσας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου