Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Μόνο εδώ: Όλη η αλήθεια για το χωρισμό Δρακοπούλου-Τουρατζίδη



Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ακόμη έναν χωρισμό – βόμβα της showbiz, αφού το Μάιο που μας πέρασε και το γεγονός έγινε γνωστό, εξεπλάγην πολύς κόσμος. 

Βλέπετε μετά από 12 χρόνια σχέσης, η μόνη κατάληξη στο μυαλό μας ήταν ο γάμος. Ωστόσο, τόσο η Φανή Δρακοπούλου, όσο κι ο Μιχάλης Τουρατζίδης είχαν άλλα σχέδια και κάπως έτσι έφτασαν στο τέλος της σχέσης τους. Ένας τέλος που «στολίστηκε» με πληθώρα τσακωμών και διαπληκτισμών, από μέρους του… «φιλικού» του περιβάλλοντος. ΄Έτσι, μία μία οι παρέες την Θεσσαλονίκη, μιλούσαν για αγάπη που έληξε άδοξα έως και… απολίτιστα.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι ακριβώς. Και παρά το γεγονός πως ο χωρισμός αυτός επέφερε εντάσεις και στους δυο, πράγμα καθόλα λογικό για το πρώτο διάστημα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για δυο ανθρώπους που πέρασαν μαζί μια ζωή σχεδόν. Μια ζωή τόσων χρόνων, που όπως είναι λογικό θα έχει και τα πάνω της, θα έχει και τα κάτω της, κυρίως όμως θα έχει μια βαθιά αγάπη, για να ξεπερνάει τα όποια προβλήματα. Και μπορεί θέμα επανασύνδεσης να μην τίθεται, όμως, τέσσερις μήνες μετά το τέλος, τόσο η Φάνη όσο κι ο Μιχάλης παραμένουν σύντροφοι, ο ένας για τον άλλο, ακόμα κι αν το ερωτικό στοιχείο δεν υπάρχει πια. Δυο σύντροφοι, δυο φίλοι, που πορεύονται μαζί και χωριστά με τέτοιο τρόπο, που μόνο μια σχέση 12 χρόνων μπορεί να χαρακτηρίζει.

πηγή : nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου