Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ιουλία Καλλιμάνη : Χατζηγιάννης - BO - Θέμος Αναστασιάδης και η συνεργασία με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη !


Μπορεί όλα τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν πέσει πάνω στον Κώστα Καραφώτη , όμως υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που αξίζει να επικεντρωθούμε στο φετινό σχήμα του Ρομέο .

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η Ιουλία Καλλιμάνη . Είναι νέα, είναι πανέμορφη, κατάγεται από το Αγρίνιο , και είναι το ανερχόμενο αστέρι στο χώρο της μουσικής. 

Η μεγαλύτερη της επιτυχία μέχρι στιγμής αποτελεί η συνεργασία με τον BO , στο κομμάτι "20 χρονών" - Εδώ . Στη συνέχεια τα media ασχολήθηκαν μαζί της , με την νεαρή τραγουδίστρια να εμφανίζεται στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη , στο ΟΛΑ - Εδώ . 

Πάντως , η πρώτη της "τρανταχτή" συνεργασία ήταν αυτή με τον Μιχάλη Χατζηγιάννης , στο τραγούδι"Αξίζω" , στα πλαίσια των γυρισμάτων της ομότιτλης ταινίας - Εδώ .

Εκτός από την φωνή της που έχουμε να το λέμε , η Ιουλία Καλλιμάνη φημίζεται και για την εξωτερική της εμφάνιση . Μάλιστα , σε στοιχεία που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο , συγκαταλέγεται στις ωραιότερες γυναίκες της Δυτικής Ελλάδας - Εδώ .

Τον φετινό χειμώνα την απολαμβάνουμε στην Πάτρα , αποδεχόμενη την πρόταση του επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη να εμφανιστεί στο Ρομέο .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου