Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

"Μπρούσκο" live stage : Ο Δημήτρης Γιώτης , το πρώτο δείγμα και τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού σχήματος




Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο facebook από το team του "Μπρούσκο" , μας δίνει μια πρώτη γεύση από το δείγμα που θα παρουσιάσει τον φετινό χειμώνα στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης .

Οι εργασίες στο εσωτερικό συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό , ώστε να προλάβουν την καταλυτική ημερομηνία του opening . Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μας , για τις 10 Οκτωβρίου "κλείδωσε" ο Δημήτρης Γιώτης για μια μοναδική live εμφάνιση , σε μια εξέλιξη που σαφέστατα και δεν πέρασε απαρατήρητη από την νυχτερινή πιάτσα .

Οι ιθύνοντες του "Μπρούσκο" κρατώντας σταθερό τον βασικό τους κορμό από πέρσι και με τις νέες πινελιές φρεσακρίσματος , ευελπιστούν ο κόσμος να τους τιμήσει με την παρουσία τους . Στο καλλιτεχνικό σχήμα και φέτος συναντάμε τον Νικόλα Αδάμ με την Αρσινόη Νίνα , ενώ η μεγάλη προσθήκη ακούει στο όνομα του Γιάννη Μίχου . Φυσικά , ας μην ξεχνάμε και την Αργυρώ Γιάτσου . Ένα πρόσωπο που το όνομα της έπαιξε για αρκετά μπουζουξίδικα της πόλης . Όμως η ίδια για δικούς της λόγους επέλεξε την πρόταση του "Μπρούσκο" live stage .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου