Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτό είναι το βίντεο-ντροπή που κυκλοφορεί με πρώην μοντέλο του Next top model



Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο – ντροπή, που κυκλοφορεί εδώ και μέρες, από κινητό σε κινητό, σε γνωστές παρέες των Νοτίων Προαστίων, με πρωταγωνίστρια… πρώην μοντέλο του Next Top Model. 

Τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο απλά, αφού η φερόμενη ως πρωταγωνίστρια, όχι μόνο δε συμμετείχε στο επίμαχο ερωτικό «πανηγύρι» για τέσσερις αλλά όπως όλα δείχνουν έπεσε και θύμα μοντάζ.
Όλα λοιπόν, ξεκίνησαν όταν στο πάτημα του «play» άρχισε να ξεδιπλώνεται ένα ερωτικό παιχνίδι, σε σπίτι της Βουλιαγμένης, με αυτήν και άλλους τρεις άντρες. Το βίντεο γρήγορα έγινε viral και το κοινό μυστικό, έφτασε στ” αυτιά της κοπέλας που ζήτησε να το δει κι αντιλήφθηκε πως η ομοιότητα με την πρωταγωνίστρια είναι τρομακτική!

Έτσι, γνωρίζοντας καλά, τόσο αυτή όσο κι οι δικοί της άνθρωποι – τους οποίους και φρόντισε να ενημερώσει – πως το γεγονός αυτό δεν υφίσταται και κάποιοι παρόλα αυτά συνεχίζουν να σπιλώνουν το όνομά της, πήρε την κατάσταση στα χέρια της, προσλαμβάνοντας ιδιωτικό ντετέκτιβ αλλά και ειδικό τεχνικό. Βλέπετε όπως όλα δείχνουν, το πρόβλημα δεν είναι μόνο ποιος αλλά και γιατί, κατάφερε μέσα σε λίγες μόνο μέρες να «λερώσει» τη τιμή και να αναστατώσει την προσωπική της ζωή. Κυρίως, είναι το γεγονός πως πρόκειται για θύμα μοντάζ, που επί τούτου, έκανε την εν λόγω πρωταγωνίστρια να της μοιάζει στο μέγιστο βαθμό. 

πηγή Nasos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου