Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

"Παριζιάνα" Special Edition : Στο πάρα πέντε μιας μεγάλης προσπάθειας !


Μόλις ένα 24ωρο μας χωρίζει από την αυριανή πρεμιέρα της "Παριζιάνα" . 

Στη περίπτωση αυτή δεν έχουμε να κάνουμε με ακόμη ένα κέντρο που εισέρχεται στο τερέν της νυχτερινής διασκέδασης , αλλά με την 'Μικρή Γαλλίδα" που για χρόνια κρατάει ψηλά το λάβαρο στο χώρο της νύχτας . 

Όπως βλέπεται και μόνοι σας από την φώτο που εξασφάλισε το blog μας  , η τοποθέτηση της γιγαντοαφίσας δίνει το έναυσμα για το βράδυ της Παρασκευής . Από το πρώτο λεπτό που σας δημοσιοποιήσαμε την είδηση ότι η "Παριζιάνα" επανέρχεται δριμύτερη , αλλά αυτή τη φορά στα χέρια δύο νέο ανθρώπων , δύο ανθρώπων που για πρώτη φορά εμπλέκονται σε κάτι τέτοιο , η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη . 

Δεν θέλουμε να κάνουμε - τουλάχιστον ακόμη - προβλέψεις για την μελλοντική της πορεία , μιας και η ίδια η ζωή μας έχει διδάξει πως άπαντες κρίνονται στην πράξη , όμως για ένα και μόνο στοιχείο μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε . Για την μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε από το επιχειρηματικό δίδυμο , μέχρι το τελευταίο άτομο που θα ανήκει στο προσωπικό του . Προσπάθεια εκτός από οικονομικής άποψης , αλλά και ψυχολογική . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου