Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ειρήνη Παρίση : Ο λόγος που όλοι οι καταστηματάρχες θέλουν να συνεργαστούν μαζί της !


Είναι η Πατρινή τραγουδίστρια που το όνομα της τα τελευταία χρόνια έχει παίξει στα media όσο καμία άλλη συνάδελφος της . 

Ο λόγος για την Ειρήνη Παρισή , η οποία έχει ταυτιστεί με το sexy στοιχείο  . Και μπορεί τα κορυφαία διαδικτυακά portal να τονίζουν την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση , όμως η δυναμική του κάθε καλλιτέχνη αντικατοπτρίζεται πάνω στην πίστα και μόνο . Αυτό που δηλαδή κάνει η Ειρήνη Παρίση . Δεν περιορίζεται μόνο στις θετικές κριτικές του ηλεκτρονικού τύπου , αλλά αποδεικνύει την δυναμική της με το πιο πειστικό τρόπο . Και το πράττει στην πιο δύσκολη περίοδο που περνάει η νύχτα τα τελευταία 30 χρόνια . 

Τι κι αν το "λουλουδικό" έχει εκλείψει , τι κι αν τα μπροστινά τραπέζια εμφανίζονται "σφιχτοί" ώστε να μην προκαλέσουν το κοινό αίσθημα , όμως οι ..ζόρικοι είναι για τα δύσκολα . Η πιο τρανή απόδειξη η εκρηκτική τραγουδίστρια , η οποία το φετινό χειμώνα εμφανίζεται στα "Αστέρια" Live , το κέντρο του Μιλτιάδη Ανδριόπουλου . Ύστερα από δύο σεζόν αποχής , επέστρεψε στην νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας , αρχίζοντας - με το καλημέρα κιόλας - να κάνει αυτό αυτό γνωρίζει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλη . Δηλαδή να τα "φέρνει" στο μαγαζί . 

Όσο για αυτό ...μαγκιά της !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου