Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Συνεργασία-«βόμβα» στη νυχτερινή Αθήνα !


Στο σχήμα του "Συγγρού" Live προστίθεται η Βασιλική Μπέλλου από αυτή την Παρασκευή 30/10 , σε μια εξέλιξη που αποτελεί προσωπική δικαίωση για την ίδια . 

Μπορεί όλο αυτό το καιρό να δέχτηκε κρούση για να στελεχώσει δεκάδες σχήματα από νυχτερινά κέντρα σε Αθήνα , Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη περιφέρεια , όμως η ταλαντούχα τραγουδίστρια έκανε υπομονή για το παραπάνω βήμα . Και το παραπάνω σκαλοπάτι στην καλλιτεχνική της πορεία της το παρέχει το "Συγγρού" , ένα από τα πρωτοκλασάτα νυχτερινά κέντρα της Αθηναϊκής νύχτας . Ο επιχειρηματίας του κέντρου της έδειξε έμπρακτα ότι υπολογίζει την δυναμική της , η οποία παρεμπιπτόντως κυμαίνεται σταδιακά προς τα πάνω , αποσπώντας το "ναι" σε μια από τις καλύτερες ανερχόμενες λαϊκές φωνές της νέας γενιάς . Ο ρόλος της θα είναι πρωταγωνιστικός , έχοντας το επιθυμητό χρονικό διάστημα στο πρόγραμμα που παρέχεται μόνο στα μεγάλα ονόματα .

Στο "Συγγρού" η Βασιλική Μπέλλου θα έχει την δυνατότητα να μοιραστεί την ίδια πίστα με τραγουδιστές που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο χώρο ,  όπως είναι οι : Γιώργος Γιασεμής , Νάνσυ Αλεξιάδη , Αντώνης Σιγανός κ.α


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου