Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (14 & 15 Νοεμβρίου 2015)

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο (14 & 15 Νοεμβρίου 2015)

Κριός
Ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Από τη μία γνωρίζεις πώς θα κινηθείς από την άλλη βρίσκεις εμπόδια και καλό είναι να είσαι ψύχραιμη. Άφησε πρώτα να δείξουν οι άλλοι τις προθέσεις τους. Ενθουσιάζεσαι με κάτι, συμπεριφέρεσαι απότομα. Σε φορτώνουν με αγγαρείες και ενώ είσαι έτοιμη να τελειώσεις κάποιος σε δυσκολεύει επίτηδες.

Ταύρος
Ρίχνεις όλο το βάρος σου στη δουλειά. Ίσως να σου προτείνουν να αναλάβεις κάτι νέο. Τακτοποιείς τις εκκρεμότητές σου, φτιάχνεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου και προχωράς παραπέρα. Βρες χρόνο για να μιλήσεις σε έναν δικό σου άνθρωπο. Καιρός να ακούσεις μερικές συμβουλές. Προσπερνάς τα εμπόδια και πετυχαίνεις έναν στόχο. 

Δίδυμος
Βρίσκεις τον εαυτό σου ξανά και επιτέλους δραστηριοποιείσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Καιρός να βρεις δουλειά!Θα σου συμβούν πολύ ευχάριστα γεγονότα, αφού συναντάς τυχαία και ένα παλιό σου φλερτ και κάτι ξυπνάει μέσα σου. Ανανεώνεσαι σε όλα τα επίπεδα. Απόφυγε τα έξοδα

Καρκίνος
Σε πιάνει το καλλιτεχνικό σου  και έχεις όρεξη να φτιάξεις διάφορα. Εμπόδια βρίσκεις από τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά είσαι αποφασισμένη. Το ραντεβού εκείνο το ερωτικό, τώρα να το ζητήσεις. Απόφυγε τις αγγαρείες. Σε συζητήσεις βρίσκεσαι, έντονες που δημιουργούν και παρεξηγήσεις, αλλά κάνεις τα μαγικά σου και γοητεύεις.

Λέων
Μια νέα ιδέα για να βγάλεις χρήματα θα την έχεις. Μπορεί επιτέλους το χόμπι σου να είναι το μυστικό μιας μικρής επιτυχίας. Απόφυγε τις άσκοπες τις συζητήσεις. Φέρνουν εντάσεις. Πνίγεσαι, γιατί άλλα θέλεις να κάνεις κι άλλα σου ζητούν. Οργανώσου και μην αφήνεις εκκρεμότητες.

Παρθένος
Με τα επαγγελματικά σου ασχολείσαι. Οργανώνεσαι και κυνηγάς μια νέα δουλειά για την οποία είσαι ιδανική. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου που σε στηρίζουν. Απόφυγε τις αγγαροδουλειές. Κάνε ό,τι ευχαριστεί εσένα. Σε φλερτάρουν , φρόντισε να το απολαύσεις. Βγες εκείνο το ραντεβού, γοητεύεις πολύ! Κουβέντες σταράτες βάζουν κάποιους στη θέση τους!


Ζυγός
Θέλεις περισσότερα χρήματα και θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις αυτό. Ο Άρης στο ζώδιό σου στις 12 σε δραστηριοποιεί και ξαφνικά απαιτείς το καλύτερο για σένα. Στις 13 κλείνεις μια νέα συμφωνία που έχει μέλλον. Δώσε βάση! Σε βοηθούν να πετύχεις τον στόχο σου στις 14, γι' αυτό συγκεντρώσου. Μουρμούρα στις 15 γιατί δεν έχεις καθόλου χρόνο για το σπίτι.

Σκορπιός
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 11. Αυτό σημαίνει πως πάλι με τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα ασχοληθείς, πάλι θα αποζητήσεις κάτι νέο και θα κυνηγήσεις ένα όνειρο πιο ακατόρθωτο! Συναντάς φίλους, βολτάρεις και σχεδιάζεις ένα ταξίδι αναψυχής. Πέφτεις λίγο ψυχολογικά, φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις με όμορφο τρόπο στις 15. Κάτι ανακοινώνεις. Μια έκπληξη! 

Τοξότης
Αναλαμβάνεις δράση στο χώρο της δουλειά σου και εντυπωσιάζεις πολύ με το δυναμισμό σου. Μέχρι τις 14 πετυχαίνεις έναν στόχο που είχες καιρό τώρα, βρίσκεις συμπαράσταση από τους ανθρώπους σου, κάτι αλλάζει. Έχεις το περιθώριο να βελτιώσεις το έργο σου. Απόφυγε τα κουτσομπολιά και μη λες τα προσωπικά σου. Εκτίθεσαι άνευ λόγου και αιτίας.
Αιγόκερως
Αναλαμβάνεις κάτι νέο στη δουλειά σου, δραστηριοποιείσαι ακόμα περισσότερο και αποζητάς εκείνη την καλή κουβέντα, και όχι μόνο. Εχεις την όρεξη να επικοινωνήσεις με τους πάντες. Ελπίζεις ξανά για κάτι καλύτερο. Απόφυγε τον πολύ κόσμο στις 14. Αλλάζει η διάθεσή σου και όλως τυχαίως εξαφανίζεσαι ακόμα και από τη δουλειά σου. Ρισκάρεις για κάτι νέο.  

Υδροχόος
Φτιάξε βαλίτσα γιατί φεύγεις! Ένα επαγγελματικό ταξίδι προκύπτει στα σίγουρα τουλάχιστον. Μόνο η δουλειά σε ενδιαφέρει, όμως όχι για τα χρήματα. Αποζητάς τη λάμψη που σου αξίζει. Κάνεις να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, αλλά κάπου χαλάει το θέμα. Μέσα στην γκρίνια, αφού κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Γοητεύεις πολύ. 

Ιχθύες
Ξεσηκώνεσαι για μια νέα δουλειά και προχωράς ολοταχώς για να πετύχεις τον στόχο σου. Στις 13 προσγειώνεσαι λίγο ανώμαλα, καταλήγεις σε αυτά που ήδη έχεις. Μη ζητάς τα πολλά γιατί θα χάσεις και τα λίγα. Συζητήσεις δίνουν λύσεις στο πρόβλημά σου. Εντάσεις και τσακωμοί, αλλά βρίσκεις τον τρόπο και βγαίνεις αλώβητη. Ξημερώνει μια πολύ ωραία μέρα στις 17. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου