Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

150.000 το αστρονομικό κόστος του κάθε επεισοδίου του «The Voice»Δεν είναι τυχαίο που το «The Voice» θεωρείτο ένα show υπερπαραγωγή, απόδειξη το υπέρογκο κόστος προβολής του κάθε επεισοδίου του.

Αν και φέτος δεν θα δούμε το μουσικό τηλεοπτικό διαγωνισμό, μετά και την αποδέσμευση του καναλιού, όπως μάθαμε δια στόματος του παρουσιαστή του, Γιώργου Λιάγκα, ήταν πολλά, μα πάρα πολλά τα λεφτά για να δούμε όλο αυτό το υπερθέαμα. 

«Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν λεφτά. Βλέπετε ας πούμε, οι απογευματινές εκπομπές γιατί φαίνονται λίγο πιο μίζερες; Γιατί δεν έχουν την δυνατότητα να παράγουν πρωτογενές υλικό. Δεν έχουν τη δυνατότητα, γιατί δεν έχουν κάμερες, οπότε τι θα κάνουν; Θα παίξουν τι είπε ο Λιάγκας το πρωί, γι’ αυτό και μία τηλεκριτικός είπε πως μία εκπομπή θα πρέπει να λέγεται “Λόγω Λιάγκα”...Υπάρχει μία ανακύκλωση γιατί υπάρχει φτώχια. Γιατί όλοι έγραφαν τα καλύτερα για το “Voice”; Δεν το λέω επειδή ήμουν εγώ, γιατί εγώ είμαι και ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Έλεγαν τα καλύτερα γιατί ήταν ένα ακριβό show. Έκανε 150.000 ευρώ το επεισόδιο. Όταν βάζεις λοιπόν λεφτά, έχεις καλό αποτέλεσμα. Όταν η μία εκπομπή κοστίζει 10.000 ευρώ το επεισόδιο τι μπορείς να κάνεις;» αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας. 

πηγή : newspistol.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου