Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Αυτή είναι η γλυκιά 18χρονη κοπέλα που έπεσε από τον 8ο όροφο - Με τον ίδιο τρόπο είχε αυτοκτονήσει και ο πατέρας της (PHOTOS)

Αυτή είναι η γλυκιά 18χρονη κοπέλα που έπεσε από τον 8ο όροφο - Με τον ίδιο τρόπο είχε αυτοκτονήσει και ο πατέρας της (PHOTOS)
Σοκαρισμένη η γειτονιά της 18χρονης κοπέλας που έπεσε από τον όγδοο όροφο της πολυκατοικίας της στον Κολωνό, δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον πιο τραγικό τρόπο: Πριν από επτά χρόνια, ο πατέρας της είχε χάσει τη ζωή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο! 


Ο άντρας είχε αποφασίσει να θέσει ο ίδιος τέλος στη χωή του, πνιγμένος από τα χρέη. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν η κόρη του αποφάσισε να ακολουθήσει την τύχη του πατέρα της, ή αν πρόκειται για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει προς το παρόν καταλήξει σε συμπέρασμα.

Η άτυχη κοπέλα έμενε με τον μεγαλύτερο αδερφό της στην οδό Γερακίου στον Κολωνό, στον 8ο όροφο της πολυκατοικίας. Η 18χρονη είχε δώσει πανελλαδικές εξετάσεις τον περασμένο Ιούνιο και περάσει στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ ο 25χρονος αδερφός ειναι τελειόφοιτος της Νομικής.«Γλυκύτατο κοριτσάκι, και η μητέρα και ο αδερφός της, αξιοπρεπέστατοι άνθρωποι», λέει ένας γείτονας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου