Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο του 2015! Τί σας περιμένει τον τελευταίο μήνα του χρόνου;

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για τον Δεκέμβριο του 2015! Τί σας περιμένει τον τελευταίο μήνα του χρόνου;
Ο μήνας του Τοξότη – Αιγόκερω, ευνοεί με το ξεκίνημα του,  όλα τα ζωδια της φωτιάς ( Κριός –Λέων – Τοξότης ), καθώς πληθώρα πλανητών θα περάσει από το ζωδιο του Τοξότη. Μια προσοχή για όλους, στις μέρες γύρω από την νέα σελήνη, που οι παρεξηγήσεις και οι ανατροπές θα δώσουν οριστικό τέλος σε δυσλειτουργικές σχέσεις και καταστάσεις που βουλιάζουν.

Κριός : Οργανωθείτε με τον σύντροφο σας για το τι επιθυμείτε αυτό τον μήνα, να εξελίξετε ή να ολοκληρώσετε μέσα στην σχέση σας. Όλα τα αστρολογικά φαινόμενα που θα συντελεστούν, μέχρι τις 20/12, ευνοούν για να ξεκινήσουν επιτέλους, συζητήσεις που θα αποδώσουν λύσεις μέσα στις αρχές του νέου έτους.
Ερωτική ημερομηνία: 14 Δεκεμβρίου
Εύνοια με:  Ιχθείς

Ταύρος : Πολλές οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις που ήδη τρέχουν σε  όλα τα ζευγάρια των Ταύρων. Από τις 08/12 και ύστερα οι όψεις του κυβερνήτη σας, θα  αποδώσουν νέα δυναμική όπου και οι σκέψεις – πράξεις για εξέλιξη θα είναι γεγονός. Ακόμα και αυτοί που έχουν σχέσεις που δεν προοδεύουν θα αποφασίσουν να τις τερματίσουν.
Ερωτική ημερομηνία:  17 Δεκεμβρίου
Εύνοια με: Ταύρος

Δίδυμοι : Έντονο το παρασκήνιο παντού. Ο κυβερνήτης σας στις 10-12, εισέρχεται στο ζωδιο του Αιγόκερω και σας δίνει την πρακτική σκέψη για να ξεκινήσετε τις αλλαγές…σε όποιο πεδίο σας καθυστερεί ή σας πληγώνει. Αυτό συμπεριλαμβάνει δεσμούς που απλά έχουν χάσει τον ενθουσιασμό της πρώτης αγάπης – έρωτα. Μην τροφοδοτείτε πια καταστάσεις που έχουν ‘λήξει’ .
Ερωτική ημερομηνία: 10 Δεκεμβρίου
Εύνοια με: Καρκίνος

Καρκίνος : Οι απογοητεύσεις που έχετε γευτεί θα λάβουν τέλος τις πρώτες 4-5 μέρες του Δεκεμβρίου. Ο Ερμής στις τελευταίες  του Τοξότη, φανερώνουν τρίτα πρόσωπα, κρυφές ζωές, παράλληλες σχέσεις, που θα δυναμιτίσουν τα γαλήνια νερά σας. Δείξτε την διπλωματία και την ψυχραιμία σας και μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας ξαναπληγώσει.
Ερωτική ημερομηνία:  05 Δεκεμβρίου

Λέων : Πολλά τα βλέμματα που θα στραφούν σε όσους Λέοντες είναι ακόμα αδέσμευτοι. Οι μέρες μετά τις 07/12, σας βάζουν στο στόχαστρο νέου κόσμου, που θα σας πλησιάσει…με σοβαρό σκοπό. Ακόμα και αυτοί που ήδη βρίσκονται μέσα σε σχέση – γάμο, θα έχουν εκπλήξεις που θα τους ανανεώσουν.
Ερωτική ημερομηνία:  22 Δεκεμβρίου
Εύνοια με: Ζυγός

Παρθένος : Είναι απαραίτητο μέσα σε αυτόν τον μήνα, και πριν εισέλθει το 2016… να αποβάλετε από την πολύτιμη ζωή σας, αυτούς που  σας κοροϊδεύουν και το ξέρετε πια! Η προσγείωση στην πραγματικότητα έχει φίνε από την εποχή που ο Δίας μπήκε στο ζωδιο σας…και τώρα καλείστε αυτήν την δυναμική να την κάνετε πράξη.
Ερωτική ημερομηνία:  27 Δεκεμβρίου
Εύνοια με: Αιγόκερως

Ζυγός : Θα πρέπει να δώσετε μια προτεραιότητα στον άνθρωπο που υπάρχει στο πλάι σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον ζωδιακό σας οίκο…σας ανέδειξαν όλα τα πιθανά προβλήματα μέσα στον δεσμό σας…που χρειάζονται την προσοχή σας. Οι μέρες μέχρι τις 14/12, είναι οι κατάλληλες για διορθώσεις – αλλαγές – βελτιώσεις.
Ερωτική ημερομηνία: 12 Δεκεμβρίου
Εύνοια με: Κριός
Σκορπιός :Εκτιμώντας τα πεπραγμένα σας, θα διαπιστώσετε ότι έχουν αφήσει πολλές  και παλιές υποθέσεις σας ανοιχτές. Με την κίνηση του Άρη στο επόμενο ζωδιο, οι κλειστές ιστορίες θα ανοίξουν, και εσείς θα πρέπει να διαχειριστείτε άτομα, που θα απαιτήσουν εξηγήσεις. Μέσα σε όλο αυτό προσέξτε – προστατέψτε και την τωρινή σας σχέση.
Ερωτική ημερομηνία: 05 Δεκεμβρίου
Εύνοια με: Ζυγός

Τοξότης :  Οι χειρισμοί σας είναι σωστοί. Για τις επόμενες 3 εβδομάδες πολλά από τα θέλω σας θα γίνουν πραγματικότητα και θα σας φωτίσουν δρόμους για την αισθηματική σας ζωή, που εδώ και μήνες έμεινε στατική. Στις 10 Δεκεμβρίου ο Ερμής, σας αφήνει και περνάει στον Αιγόκερω…κάτι που θα σας προσφέρει και οικονομική άνεση. Εκμεταλλευτείτε την καλή περίοδο.
Ερωτική ημερομηνία: 11 Δεκεμβρίου
Εύνοια με: Παρθένος

Αιγόκερως : Είσαστε σε μια ιδιαίτερα γόνιμη και παραγωγική περίοδο που θα κορυφωθεί μετά τις 21/12. Σχέσεις που έμειναν στάσιμες και χωρίς ζεστά συναισθήματα, θα έχουν την ευκαιρία τους για ισχυρή και μόνιμη επανασύνδεση. Αυτοί που έχουν πια βαρεθεί μόνοι, του οι μέρες των γιορτών θα τους βρουν με ταίρι.
Ερωτική ημερομηνία: 23 Δεκεμβρίου
Εύνοια με: Ταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου