Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΦΩΤΟ - ΔΕΙΤΕ που δείπνησε στην Πάτρα ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ !

Στην Ρήγα Φεραίου ο Πέτρος Κόκκαλης (εκ των Ολυμπιακών) με γνωστούς Πατρινούς επιχειρηματίες!

Βρέθηκε στην Πάτρα και επέλεξε το Bodegas να δειπνήσει .

Ο Πέτρος Κόκκαλης , ένας από τους ισχυρούς επιχειρηματίες της χώρας που το όνομα του ταυτίστηκε για πολλά χρόνια με τον Ολυμπιακό , επισκέφθηκε τη πόλη μας για επαγγελματικούς λόγους . Επί της ευκαιρίας , δεν παρέλειψε να δοκιμάσει την κουζίνα του πιο "in" wine bar - restaurant , επί της Ρήγα Φεραίου .

Στην φώτο τον βλέπετε να ποζάρει δίπλα στον γνωστό πατρινό chef , Στάθη Κόκκαλη , όπως και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου , Λευτέρη Ανδριόπουλο , ο οποίος έκανε το εξής σχόλιο για την συνάντηση τους :

"Δεν υπήρξα ποτέ οπαδός ούτε καν φίλαθλος αλλά πάντα θαύμαζε ισχυρούς ανθρώπους όπως ο κ.ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ που μας έκανε την τιμή να δοκιμάσει τις πεντανόστιμες και μοναδικές για την πόλη μας γεύσεις "

Αντίστοιχα ο Στάθης Κόκκαλης σχολίασε :

"Μέτα το ευχαριστώ από κοντά για όλα (οπαδός Ολυμπιακού) πέρα των ομαδόν είναι όμορφο να γνωρίζεις τόσο ωραίους και ευγενικούς ανθρώπους που ξέρουν πραγματικά να αναλύουν μαζί σου την κάθε γεύση του πιάτου και να προσέχουν λεπτομέρειες και να επιβραβεύουν.. Μοναδικός Πέτρος Κόκκαλης και ελπίζω την επόμενη φάρα μαζί με τον μεγάλο Σωκράτη" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου