Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

«Μην σου τύχει»: Ο Ρωμανός Κολυτός ερμηνεύει μία ρούμπα σε στίχους του Βασίλη Καρρά


Ο Βασίλης Καρράς τον γνώρισε, τον άκουσε, τον πίστεψε και του έδωσε απλόχερα να ερμηνεύσει το τραγούδι του «Μην σου τύχει», με τον Ρωμανό Κολυτό να το αποθεώνει όπως μπορείτε να ακούσετε και στο teaser που κυκλοφόρησε, λίγο πριν ακούσουμε την ολοκληρωμένη νέα δουλειά του που έρχεται  στις 22 Νοεμβρίου.


Nέος, ωραίος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος, ο Ρωμανός Κολυτός είναι το φρέσκο αίμα του μουσικού πενταγράμμου, που θα μας απασχολήσει πολύ. Διαθέτοντας μια εξαιρετική λαϊκή φωνή, μετά και την επιτυχία του ντουέτου «Λύγισα» που έκανε με την Βουλγάρα σταρ Dayana, αλλά και τα «Επικίνδυνα παιχνίδια», επιστρέφει δισκογραφικά και δυναμικά με ένα τραγούδι-έκπληξη, που αποτελεί άσο στο μανίκι για κάθε τραγουδιστή. 

«Μην σου τύχει» ερμηνεύει ο Ρωμανός Κολυτός, δια χειρός του Βασίλη Καρρά. Η «μεγάλη» λαϊκή φωνή, αναγνώρισε το ταλέντο του ανερχόμενου συνάδελφού του, και του εμπιστεύτηκε ένα από τα «παιδιά» του, γράφοντας τους στίχους μίας δυναμικής ρούμπας, που έντυσε μουσικά με μία μοναδική σύνθεση, ο Γαβριήλ Γαβριήλογλου.

Ακούστε το teaser : Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου