Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ο ξυπόλυτος πρίγκηψ της Πάτρας! Επιχειρηματίας κάνει μεγάλη ζωή φεσώνοντας μέχρι και τον υδραυλικό για την… πισίνα



Πασίγνωστος επιχειρηματίας της Πάτρας με ευρύτατο κοινωνικό κύκλο και με μεγάλη (κάποτε) ζωή δεν έχει ούτε τα απαραίτητα για να ζήσει αυτός και η οικογένειά του - Μέχρι εδώ μικρό το κακό. Έχει συμβεί σε πολλούς καθώς η ζωής πολύ συχνά  έχει πολύ σκληρά γυρίσματα.


Το πρόβλημα είναι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας αντί να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του, προσπαθεί να δείξει ότι ακόμα είναι κραταιός και έχει μεγάλη ζωή. Μπορεί να μην έχει πλέον το σκάφος του και να πούλησε τα πιο πολλά και ακριβά αυτοκίνητα αλλά εξακολουθεί να μένει σε εντυπωσιακή βίλλα στα βόρεια προάστια. Διατηρεί μάλιστα και την ιδιαίτερα μεγάλη πισίνα του την οποία και πρόσφατα αποφάσισε να συντηρήσει.

Κάλεσε τον ειδικό να φροντίσει κάποια προβλήματα αλλά όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού προφασίστηκε πως δεν… κρατούσε ψιλά και του είπε να έρθει άλλη μέρα.

Το πρόβλημα είναι πως ούτε την άλλη φορά είχε ψιλά. Ούτε την Τρίτη, ούτε την τέταρτη φορά. Και τα πράγματα πλέον έχουν εκτραχυνθεί. Σύντομα θα οδηγηθούν είτε στα δικαστήρια, είτε σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Βλέπετε και ο υδραυλικός χρωστάει τα υλικά στο κατάστημα που τα πήρε…

πηγή : patranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου