Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΙΣΙΝΑ… «ΜΑΡΑΝΕ» ΓΝΩΣΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: Ο «Ωνάσης» … χρωστάει και στον υδραυλικό!

swimming-pool-cleaning-740x421

Είναι γνωστός επιχειρηματίας, έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο, περνούσε ζωή χαρισάμενη, μέχρι που ήρθε η κρίση και του ήρθε… ο ουρανός σφοντύλι! Ετσι τα έφερε η ζωή και πλέον δεν έχει ούτε τα απαραίτητα για να ζήσει αυτός και η οικογένειά του.

Μέχρι εδώ μικρό το κακό. Έχει συμβεί σε πολλούς καθώς η ζωής πολύ συχνά έχει πολύ σκληρά γυρίσματα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας αντί να προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του, προσπαθεί να δείξει ότι ακόμα είναι κραταιός και φυσικά εξακολουθεί και κάνει φαινομενικά τη λεγόμενη… μεγάλη ζωή.
Και ενώ έχασε τα μέσα μεταφοράς που διέθετε, φρόντισε να κρατήσει την εντυπωσιακή βίλα που διατηρεί όπως και τη μεγάλη πισίνα που έχει! Την οποία μάλιστα φρόντισε τελευταία να συντηρήσει!
Kαι που να ήξερε ο συντηρητής… με ποιον είχε να κάνει! Ο επιχειρηματίας κάλεσε τον ειδικό να φροντίσει για τα προβλήματα αλλά όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού προφασίστηκε πως δεν… κρατούσε ψιλά και τον παρακάλεσε να επιστρέψει στο σπίτι μία άλλη μέρα για να πληρωθεί!
Το πρόβλημα ήταν πως ούτε την δεύτερη φορά… είχε ψιλά. Όπως και την τρίτη και την τέταρτη!
Ο υδραυλικός είχε προμηθευτεί τα απαραίτητα από κατάστημα της περιοχής και πλέον έχασε… τα’ αυγά και τα πασχάλια! Βγήκε και χαμένος εξαιτίας της συμπεριφοράς του πρώην επιχειρηματία!
πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου