Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Προτίμησε την εμπειρία... Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής που "κεράτωνε" την καυτή σύντροφό του με...

Προτίμησε την εμπειρία... Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής που
Μόλις 4 μήνες κράτησε ο γάμος διάσημου ποδοσφαιριστή με 29χρονη χορεύτρια του X Factor. Παρακολούθησε τον σύζυγό της και ανακάλυψε την εξωσυζυγική του σχέση.
Η 29χρονη Kristina Macmillan είχε αρχίσει να υποπτεύεται τον σύζυγό της και τοποθέτησε συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητό του. Παρακολούθησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της Manchester United Alan Smith και τον είδε να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με την επίσης παντρεμένη 43χρονη Sarah Cox, που διευθύνει επιχείρηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
Η νεαρή χορεύτρια άρχισε να γίνεται καχύποπτη όταν είδε τον λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου του. Παρατήρησε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε καλέσει σε μια μέρα 82 φορές έναν αριθμό και να έχει στείλει στον ίδιο αριθμό 151 μηνύματα μια άλλη μέρα. Αφού τους είδε στο εστιατόριο, η 29χρονη χορεύτρια κάλεσε τη 43χρονη που αρνήθηκε πως γνωρίζει τον διάσημο σύζυγό της. Στη συνέχεια πήρε τον άντρα της που δεν φάνηκε καθόλου έκπληκτος. Αργότερα κανόνισε να συναντηθεί μαζί της για καφέ και τελικά ομολόγησε τον παράνομο δεσμό.
Η Kristina Macmillan γνωρίστηκε με τον Alan Smith το 2007 όταν πήρε μέρος σε μια φωτογράφηση με την ομάδα ποδοσφαίρου τη Αγγλίας. Ήταν φίλοι για χρόνια μέχρι τελικά να γίνουν ζευγάρι και να παντρευτούν. Ο γάμος τους όμως άντεξε μόνο 4 μήνες και πλέον μιλάνε μόνο μέσω δικηγόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου