Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Βάλτε μαγιό: Καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα! Δείτε όμως τι μας περιμένει από αύριο!

Βάλτε μαγιό: Καλοκαιρινός ο καιρός σήμερα! Δείτε όμως τι μας περιμένει από αύριο!
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα, στα προσήνεμα νότια και ανατολικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά σταδιακά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά τοπικά στα νότια και ανατολικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Τη Δευτέρα θα εμφανίζονται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δυνατό να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις, κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου