Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Οι παίκτες του Απόλλωνα CARNA δίπλα στον Παναγιώτη Μητρόπουλο




Οι παίκτες του Απόλλωνα CARNA μοίρασαν χαμόγελα στον πιστό φίλαθλο της πατρινής ομάδας, Παναγιώτη Μητρόπουλο, ο οποίος εξαιτίας μιας ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας, που υπέστη τον περασμένο Ιούνιο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο κρεβάτι του πόνου.


Αντιπροσωπεία των «μελανόλευκων» αποτελούμενη από τον αρχηγό Νίκο Αργυρόπουλο και τους παίκτες, Δημήτρη Βεργίνη, Γιάννη Αθανασουλα και Γιάννη Κουζέλογλου επισκέφθηκαν τον Παναγιώτη Μητρόπουλο δίνοντας του μεγάλη χαρά. Τους τελευταίους μήνες ο γνωστός μετρ μπορεί να απέχει και να μην μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας ωστόσο ενημερώνεται ανελλιπώς.

Κατά την επίσκεψη των παικτών του Απόλλωνα CARNA στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Μητρόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να μάθει όλα τα τελευταία νέα της πατρινής ομάδας, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες έδειξαν ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του και το στάδιο αποκατάστασή της. Μάλιστα, τον Παναγιώτη Μητρόπουλο τον περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη μιας και οι «μελανόλευκοι» του χάρισαν μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Οι παίκτες του Aπόλλωνα CARNA αναχώρησαν από το νοσοκομείο, αφού πρώτα ευχήθηκαν στον Παναγιώτη Μητρόπουλο ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στις κερκίδες του γηπέδου της Περιβόλας. Aπό την πλευρά του, ο φίλαθλος της πατρινής ομάδας ευχαρίστησε τους παίκτες για το ενδιαφέρον που έδειξαν και τόνισε χαρακτηριστικά: «H παρουσία σας ήταν το καλύτερο δώρο για μένα. Μου δώσατε δύναμη για να επιστρέψω γρήγορα στην οικογένεια μου και κοντά σας».

πηγή : www.markasport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου