Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ: Συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στην Αγίου Νικολάου - Του έκανε μήνυση ο ιδιοκτήτης του CIBO CIBO - ΦΩΤΟ


Σε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του ακινήτου της Αγίου Νικολάου, όπου μέχρι πρόσφατα στεγαζόταν τα καταστήματα Cibo Cibo και Cafe Greco, προχώρησαν οι επιχειρηματίες. 



Σύμφωνα με πληροφορίες , οι επιχειρηματίες ισχυρίζονται ότι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν τους κοινοποίησε την έξωση και ότι αφαιρούσε υλικά από το μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την υποβολή της μήνυσης, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου συνελήφθη από την αστυνομία και αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στα δυο καταστήματα μπήκαν λουκέτο, μετά από το αποτέλεσμα δικαστικής διαμάχης των επιχειρηματιών με τον ιδιοκτήτη των ακινήτων.

Την επομένη ο ιδιοκτήτης υπέβαλλε μήνυση σε βάρος των τριών καταστηματαρχών για πρόκληση φθοράς ξένης περιουσίας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός εκ των τριών, ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή και αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.


πηγή : dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου